Depinde de ce iti doresti..cred ca cel mai simplu ar fi sa devii profesoara de biologie.
Asa cum ai vazut de la cei dinaintea mea poti face destule...
Mult mai interesanta ar fi intrebarea:"Ce meserii poti face cu usurinta daca esti si gandesti ca "bubu scumpika ta"
Buna deci ce poti face:profesor de biologie, biolog intr-un spital sau laborator de analize, sau cunosc cazuri ingineri biochimisti.Succes.
La directia apelor ai putea face analiza apei(Laborant).
Poti lucra si in cercetare(Cercetator).
Analize medicale intr-un laborator al unui spital
Poti preda in invatamant ca profesor de biologie.
La protectia mediului(Inspector).
Asta depinde de tine... poti fi profesoara de biologie, poti sa lucrezi la un laborator de analize sau la un institut de genetica... verisoara mea a terminat tot biologie si acum lucreaza in Bucureste la un centru privat de genetica, faca cariotipuri... se joaca cu cromozomii...
Somerasta o poti face cu cea mai mare usurinta, pentru restul ai nevoie de noroc si cunostinte ( si de biologie dar si de''sus pusi'')care sa iti intinda o mana de ajutor.Eu personal cunosc pe cineva, absolvent de biologie, care lucreaza ca profesor universitar in aceeasi facultate pe care a terminat-o
Iti zic eu ce faci...somezi! Cel putin daca ai terminat facultatea in sistem Bologna.Nu-ti poti lua avizul de libera practica fara master in domeniu!
Harley18 întreabă:
melisammely întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Sjhxjcks întreabă: