| adinutza_3925 a întrebat:

Ce motive ati inventa pentru a amana inceperea scolii?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu mai sper pana in ultima clipa, stau cu ochii pe realitatea tv, doar doar se anunta o greva-bomba si maine stam acasa laughing

n-am chef de scoala, mai ales ca la timisoara a inceput sa ploua, am auzit ca va ploua si maine, sa stau ca proasta iar in curtea scolii sa ma ude...cand as putea sta acasica, frumos, in pat...nu pierd nimic.La festivitate ma refer.Asta-i partea cea mai deprimanta.

17 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Raman adminstratorii TPU. fara bani.

| Swabia a răspuns:

Ehh...nu trebuie sa inventezi un anume motiv sa se amane scoala, poti sa te racesti tu de exemplu...
Mai inainte am intrat in casa si am impresia ca am racit, da`nu a fost intentionat... poate nu dau maine ochii cu diriga. laughing)

Răspuns utilizator avertizat
| narcis13 a răspuns:

Ca asa "vrea" muschii meilaughingPentru ce sa inventezi motive, oricum in prima saptamana nu se face nimic...

| annda a răspuns:

Ca n-am chef si nu ma duc prima saptamana? big grin

| Daddy_9411 a răspuns:

Scoala e frumoasa, pacat ca realizam asta cand se termina!

| www a răspuns:

Nici unul, nu ai cum sa opresi scoala sa inceapa.

| jane_5414 a răspuns:

Eu vreau sa merg la scoala deoarece m-am plictisit rau acasa.Si in plus imi e dor de colegi.

| marry a răspuns:

A aparut o noua boala... lenea acutahee hee...si toti elevii sufera de ealaughing

| I'm just me a răspuns:

Pai nu vreau sa aman inceperea scolii, abia astept sa inceapabig grin

Răspuns utilizator avertizat
| cslx a răspuns:

Niciun motiv...astept scoala!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimic. Oricum în prima săptămână nici nu dau pe acolo. Nu se face carte, așa că prezența mea nu e necesară.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa ce se vor termina anii de scoala ce dor o sa va fie de ei.......pacat ca nu ii ascultam pe cei ce au trecut deja prin asta, asa poate ne-am fi dat seama cat de importanti sunt. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Paii...eu una nu vreau de nicio culoare sa inceapa scoala.sunt pur si simplu ingrozita de inceperea ei dar ce sa facem? va trece...
iar un motivthinking doar minciuna ar fi un motivlaughing si cu asta nu am merge prea departe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici unul. da maine nu am nici un vhef de scoalacrying mai ales ca s`ar putea sa plouacrying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca e creza nu se pot face ore, nu va mai dau bani asaca plecati de la scoala profesorilor ducetiva intr-o vazanta prelungita mult ca aveti nevoie.

Întrebări similare