| FaraSperanta a întrebat:

Ce motive aveti pentru a trai?

9 răspunsuri:
| luiza a răspuns:

Simplul fapt ca traiesc!

| mdany a răspuns:

Vreau sa imi fac un viitor asa cum imi place mie, si...dorinta de a trai in sine.

| andreeaoprea a răspuns:

Pai ia sa vedem thinking ca sa ma uit la stirile de la ora 5 si sa vad cum mai e violata cate'o baba. Ca sa conduc cu 100 si ceva la ora si maikmea sa faca precum sirena politiei dupa ce m-a luat radaru pe bancheta din spate, ca sa ma bucur ca am picat un examen la facultate alaturi de alti colegi care la fel l-au picatlaughing, ca sa ma trezesc dimineata cu gandu ca e o noua zi in care se pot intampla 1000 de lucruri, bune sau rele. Insa, un singur lucru e sigur, merita sa traim pentru fiecare din lucrurile astea si sa ne bucuram de ele. Sunt oameni care stiu ca mai au putin de trait si ar da orice sa aiba in fata anii pe care ii au altii si nu apreciaza viata... Ciudat, nu?

| Ecou a răspuns:

Vaai

| Crivi a răspuns:

Offf, la naiba...laughing
dar ce motive ai pentru a muri?laughing
nu mi-a iesit culoarea dorita la par, si gata cazi in depresie...ce rost are s amai traieschappy halal gandire, mentalitate

| snoppyamabil a răspuns:

Sincer intrebarea asta mi-o pun si eu in fiecare zii...
vad la mine si la toti cei din jur ca avem aceiasi rutina zi de zi===>nimic nou
si ma tot gandesc oarecum ce rost mai are lumea asta,ca pana la urma toti mor...
si apoi stau si ma gandesc,, ca dea-si fi dumnezeu, as distruge pamantul"cand vad zii de zii la stiri ca a muriti nu stiu cine...
cum zi de zi lumea ii controlata prin mass media...
singurul lucru care ma forteaza sa raman in viata ii familia mea ca ei sau chinuit sa ma creasca si nu vreau sa le distrug sperantele

| hazza4ever a răspuns:

Iubirea pentru cei dragi si asteptarea lucrurilor noi si frumoase care se vor intampla in viata mea big grin

| Maela a răspuns:

Nikiunul

| LadyD_6724 a răspuns:

Trebuie să te motiveze ceva. Pentru orice acţiune ce o realizezi există ceva care te motivează. Nu poţi să trăieşti fără să fii motivat. Ar însemna că eşti un robot ce nu are nevoi şi dorinţe de orice fel, psihice, materiale şi spirituale. Te trezeşti de dimineaţă, te ridici din pat, te speli pe dinţi şi mănânci. Seara mânaci, te speli pe dinţi şi te culci. E interesant să te gândeşti cum oamenii fac acest lucru zilnic. E şi mai interesant să te gândeşti de ce fac acest lucru. Tu de ce te trezeşti în fiecare dimineaţă şi te duci la şcoală, sau unde te duci? Ce te motivează să faci acest lucru?

Întrebări similare