| HeH a întrebat:

Ce motive spoate de spus daca am lipsit de la scoala?

15 răspunsuri:
| negru30 a răspuns:

A fost mama bolnava - dar sa nu mai faci

| LucaTeofil a răspuns:

M-a durut maseaua,am fost la spital pentru ca m-am simtit rau,am vomitat,am fost racit,m-a durut burta, m-a durut capul, am stat noaptea trecuta pana tarziu alarma nu mi-a m-ai sunat si m-am trezit doar la 12

Elianna
| Elianna a răspuns:

Adevarul si numai adevarul!

| mgtow a răspuns:

Iti trebuie si o adeverinta ca sa demonstrezi ca ai lipsit si sa nu creada ca ai chiulit.

| PsychoDreamer a răspuns:

Ceva intim, mai ales la fete merge)) Sau ceva trist, sa atinga profu de suflet (problm in familie, inmormintari)

| bokorrobert1999 a răspuns:

A uitat mama sau tatal tau sa puna ceasul sa sune la 7 dimineata nu te-ai simtit bine ai gasit un caine amarat si lovit si l-ai dus la veterinar chesti so imblanzeasca pe fiara de profa sau prof

| FetitsaaThaa a răspuns:

Mia fost raw...nu am putut ajunge am fost la doctor...

| jhdvavsfhkegvfrkhegbvr a răspuns:

Poti sa spui ca ai fost la nunta/botez/inmormantare. Sau sa minti ca ti s-a furat portofelul si ai fost la politie sa depui plangere. Sau ca nu te-ai simtit bine/te-a durut burta/te-a durut capul. Sau ca te-au incuiat parintii in casa si nu ai chei... Inventeaza ceva, oricum nu crede nimeni laughing

| ombladon a răspuns:

Ca invatai limba romana...

| Remus82 a răspuns:

La fel ca @Elianna, vei spune numai adevarul.

| alynutza99 a răspuns:

Depinde daca esti fata sau baiat.Eu iti zic ca cel mai bine merge faza cu inmormantarea.Dar mai bine incearca ceva de genul:mi.a fost rau... burta, capu... pentru ca la faza cu inmormantarea ii poate suna pe parintii tai si dai de belele. Sper ca te.am ajutatwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-ai vrea sa venim noi la tine la scoala in calitate de parintii tai? Sau parintii nostri sa vina pentru tine?
Asta e buna! Atat de putina creativitate ai?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

P.S.: invata sa scrii mai bine!

| unavaible a răspuns:

Poti zice ca ti-ai uitat ghozdanul acasa si ti-ai dat seama prea tarziu si a trebuit sa te intorci dupa el.Sau ca ai calcat gresit si a trbuit sa schiopatezi pana la scoala.Sau ca ai cazut intr-o balta si a trebuit sa mergi sa te schimibi.Dar sa stii ca nu-i frumos sa minti si sa chiulesti! Pana la urma tot se afla adevarul!

| sufletsel a răspuns:

Cum au mai spus si ceilalti cel mai bine e sa spui adevarul dar daca daca nu vrei asta poti spune ca ai avut programare la dentist si nu ai mai putut ajunge la scoala! am folosit-o si eu odata si m-a crezut! sper ca te-am ajutat