Deep State, este un termen care se refera la, asa cum ai spus si tu organizatie dar ilegala, ceva relatii, grupuri, bisericute, mai exact, functionari din administratia stautului de mai peste tot care trag sfori in spatele scenei si care ar infleuenta politica in general, deci ceva oameni care nu se vad, care isi urmareasc interesele lor sau ale grupului din care ar face parte si nu vointa populatiei, ceva genul asta.
Termenul nu este inventat asa cum spune gabico de Trump, prima data a fost folosit in Turcia prin 1996.
In SUA termenul este folosit adesea de conspirationisti, dar si de uni politicieni, nu doar de Trump.
Trump mai nou a folosit termenul asta, dar de regula cam are dreptate nu ca as tine cu el, dar Democartii cu asa ceva se ocupa si sau ocupat dintodeauna.
Acum ca ar exista astfel de organizatii sau gasti, eu cred ca este vorba mai degraba de interese personale gen gasca, sau asa bisericute, azi esti in bisericuta asta, maine in alta, depinde dupa cum, bate vintu.
Fiecare cauta sa roada cate un ciolan, dar sigur nu este ceva organizat, insa se practica, este daca vrei cum spun romani se sapa uni pe altii ca sa ajunga ei la ciolan.
In cazul lui Trump ca tot a adus asta aminte de el, ba ii pune in circa si inventarea unor expresii, Trump nu are ce ciolane sa mai roada, el are deja numai sfirc, numai spuma, asa ca nu-i curios de ros oase asa cum is interesati democratii.
Omu este miliardar, de ce ar vrea sa faca rau populatiei sau sa faca rau in general? Plus ca e si batrin, dar nu batrin ca si Biden care era pus acolo cum pun oamenii sperietori in porumb, deci Trump are nerv, este inca pe felie nu are mintile ratacite ca democratii.
Deep astia pot fi si persoane singure care baga fitile, totul sa ramana ei pe pozitii. Pina si femeia de serviciu ar putea sa fie in Deeop asta, daca sa zic ar iesi Trump si ar sti ca ala nu sufera oamenii genul ei de astia capu plecat sabia nul taie, si lingusitori, asa ca toti incearca sa bage fitile, sa teasa povesti impotriva unui canditat care are sanse destul de mari.
Cam despre asa ceva este vorba. Cum e la romani se sapa si amici sau prieteni intre ei sal lase femeiew sa o ia el, sa ia el stiu si eu ce pozitie mai sus la job etc.
Establishment" inseamna altceva, se refera la oameni stiuti, care conduc, dar care ar putea sa fie buni sau mai putini buni, cam tot asa o gasca, doar ca astia se cunosc, nu-s anonimi, sau in umbra.
Legat de deep state expriesia nu-i apartine lui Trump esti neinformat, termenul aparu in Turcia, mai exact, cauta si citeste si vezi care e treaba.
Alex99_5691 întreabă:
User252426 întreabă: