| FuckinShit a întrebat:

Ce necesitate are literatura in viata unui om?

7 răspunsuri:
| yoGigi a răspuns:

Doar ii dezvolta vocabularu, mintea si caracteru.In concluzie il cultiva big grin

| adrew a răspuns:

Devii mai intelept, astfel daca citesti mult la 30ani ai intelepciunea unui om de 60ani, la 50ani ai intelepciunea unui om de 100ani, la 80 de ani ai intelepciunea unui om de 160ani, asta inseamna ca traiesti de 2 ori mai mult

| Iunona a răspuns:

Daca esti lucrator pe santier in Spania/Italia sau prostituata, asculti manele, vorbesti vulgar si scopu tau in viata este de a fi cea mai tare piesa nici una. Literatura si cartea in general te fac om.

| Narcis2007 a răspuns:

Se poate trai si fara...

| RAY a răspuns:

Foarte mare, daca poti citeste cat mai mult te va ajuta mult

http://artaeducatiei.com/2011/08/10-beneficii-ale-cititului/
si eu merg marti sa imprumut cartii e gratis

| introduaicinumele a răspuns:

In primul rand, citesti de placere... mai bine nu faci ceva daca nu este de placere (ma rog, unele lucruri chiar trebuie facute chiar daca nu ne plac).

Si in al 2lea rand, citesti ca sa-ti dezvolti vocabularul, sa citesti mai cursiv.

| Alsodrfegnha a răspuns:

Pai, sa stii ca are un rol destul de mare... Dar asta depinde de la om la om... Visele se trezesc doar cand adormi iar cititul si scrisul ori te fac sa dormi adanc, pierdut in mrejele lor, ori te plictisesc si inchizi ochii fara sa vrei. Intelegi tu ce am zis; am vrut sa raspund neaparat pentru ca-mi placea intrebarea, insa ideile imi sunt putin confuze.