Waw,dar de ce ai aşa nervi?(nu merită, îţi spun eu, să te enervezi)
Daca as lua eu in bac la romana cat ai luat tu la evaluare, m-as pupa singur pe obraz.
Nu te enerva! Eu am luat 9, 40 la matematica si 9, 20 la romana.
Probabil din cauza emotiilor m-am incurcat in halul asta la romana, caci precis am gresit la compuneri, pentru ca gramatica am facut-o bine. Dar n-avea rost sa depun contestatie, mai bine asa decat sa-mi scada nota mai tare.
Vreau sa intreb ceva: de ce majoritatea ati luat mai mica nota la matematica decat la romana? La mine e fix invers...
Eu am luat 8 la mate si 8.57 la romana.. asta e. oricum nu merita sa te enervezi.^^ poate te scoti cu media de pe clasele 5-8 si oricum e bine si asa.aia care merg la concursuri internationale sau nationale au mai usor decat noi astia care vrem sa intram al un liceu;-j. au fost foarte grele.mai grele ca alea de la olimpiada.(matematica). la roamna. hmm.nu a fost nu stiu ce. dar depinde de cine viii le'a corectat
Romana-7.90
Matematica-4,80
Nu merita sa te enervezi pentru niste cacaturi de examene
La romana 9, 60 iar la mate 8, 45! nu stiu daca ma crezi da am invatat frate!
7 50 romana 6 50 matematica si eu am nervi! mi-am distrus toata vacanta de vara! m`au pedepsiiit
9, 15 la romana
7, 60 la matematica...deci chiar nu sunt multumita la matematica.eu am facut de 8, 50.pentru ca am descarcat baremul de pe net...si 8,50 imi dadea. da asta e!
Eu mi-am distrus media cu evaluarile astea. avem media pe 5-8 9.53...si cu 8 la mate si 8.60 la romana.imi iese 8.90(
La mate-8.25 si la romana-8, 60...la mate au fost cam naspa problemele de la subiectu' 3..
Da`mi si mie siteul unde ai vazut Eu am luat 8 la romana si 5 la matematica
GigelFranar întreabă: