Am luat 9 la romana si 9 la franceza(dau la limba straina teza) iar la matematica inca nu le-a adus. Mi s-a parut acceptabil nu au fost subiecte exagerat de grele dar nici foarte usoare. eu sunt multumita de rezultatele pe care le am.
Romana 8. 90 cea imi mare nota din clasa:X
e fost totusi greu
iar la mate si fizica inca nu ne-a adus rezultatele
dar la cele doua a fost foarte greu
Pai eu fac la un liceu dur adica.profii is mai severi si cer mai mult.si notele mele au fost mult mai mici decat ale tale.
mie 8 mi se pare o nota destul de buna.trebuie sa inveti sa te apreciezi si pe tine si sa iti impui ca data viitoare sa iei o nota mai mare.
invata sa iti apreciezi meritele.ai mai multa incredere in tine.si fii mandra de tine. de ceea ce esti multumeste-te cu atat si propuneti sa te depasesti tu pe tine.fii ambitioasa.nu te lasa cu una cu doua si vei vedea ca ai de castigat
a fost usor la romana si sincer ma astept la o nota bunicica
la mate a fost super usor dar nu am fost atenta la chestii simple si mi-a mai scazut
sper ca ti-am fost de folos >
Eu am luat la romana 9 iar la mate inca nu am dat... dar lasa ca 8 e nota buna...gandeste-te ca am avut colegi care au luat 3 si suntem numa in clasa a6a gandeste-te in clasele mai mari ce note o sa aiba.Nu vreau sa ma gandesc
Lasa ca ie foarte bine
Eu am luat 10 si 10 si sunt in clasa a 7.Chestia nu sta sa inveti foarte mult pe o perioada de zile ci sa-ti inveti lectiile la zi.Eu asa procedez.