Chiar daca e o tema, e interesanta intrebarea si mai invatam si noi cate ceva! Cei care stiu raspunsuri, e pacat sa nu o faca!
Nu stiu ce ai inteles tu, eu ti-am apreciat intrebarea pentru ca era mai presus de o tema.Cand am intrat pe intrebarea ta eram curioasa de raspunsuri si indignata de ele am incercat sa te ajut! Chiar ti-am dat nota 9 pentru intrebare, dar de fapt nu conteaza ce suntem, ci ce parem!
Este oarecum o tema de scoala. Dar spune-mi tu mie de unde sa gasesc asemenea informatii? de unde pot sa gasesc eu carti, poezii, imnuri, canturi, etc despre romani daca nu intreb pe cineva? nu v-am cerut sa imi faceti eseul despre romanitate.Am cerut doar niste informatii...
Si tu ai uitat de limba romana? Oricum, multumesc pentru ajutor la non-tema mea de scoala.Sa stii ca daca imi ziceai ca in imnul national gasesc ceva despre sangele roman care ne curge prin vene de fapt tu imi faceai tema si eu, saraca, nu mai munceam deloc si chiar nu mai luam BAC-ul...
Fabiola, de fapt eu ii ziceam lui luchass. Eu iti multumesc ca nu ai zic nimic rau despre mine/intrebare. Postul meu anterior ii este dedicat lui luchass care a fost un scump
Alice_1004 întreabă:
Biutz întreabă: