blonda_suprema
| blonda_suprema a întrebat:

Ce parere aveti, credeti ca ar trebui reanfiintate olimpiadele nationale si anume vechea Daciada?
Pentru cine nu stie, sau nu a apucat Daciada a fost gândită drept o mişcare sportivă de amploare, organizată din doi în doi ani, având finale pe întreaga ţară la toate disciplinele sportive. Nu conta ca erai sportiv de performanta sau nu. Ideea era ca toata lumea facea sport sau aproape toata lumea, mai ales copiii. La aceste olimpiade, ne-am ales cu mari campioni olimpici si chiar mondiali.
In acest moment se discuta daca sportul nu ar trebui facut in afara programei scolare.

Răspuns Câştigător
| gabimaris a răspuns:

Daca nu ne intoarcem din nou la sport in curand vom lua cu totii capsula de slabit in loc de mesele principale, iar medicii nutritionisti si esteticieni vor fi la mare cautare!
Trebuie sa facem tot ce putem sa renuntam la sporturi ca chipsul si acasa si la scoala, tv pe paine de dimineata pana seara si de seara pana dimineata si bicicleta plina de praf din garaj etc etc!
Trebuie sa invatam mai intai ce sa nu mai facem ca sa ne distrugem generatoarele naturale de oxigen si apoi sa ne miscam cat mai mult in aer liber pentru a ne umple plamanii cu aer proaspat si pur!

7 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

Trebuie facut orice e omeneste posibil sa reusim sa convigem tineretul sa faca sport si sa relansam sub o forma sau alta competitia sportiva. In afara de fotbal altceva la noi nu pare sa mai aiba importanta. Mare pacat... am fost cineva in multe domenii iar acum copiii uita de sport.

regis
| regis a răspuns:

Oare astia se chinuie sa puna la pamant si invatamantul si educatia si nu mai stiu ce sa inventeze? Bine ca aveam ore de sport si nu avem sali, acum cand s-au construit atatea sali de sport scoatem orele din programa. Ce urmeaza, sa le interzicem?
Ce mai conteaza olimpiadele si daciada cand nu mai avem nici macar examene de admitere?

ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

"Mens sana in corpore sano"
A fost uitat de mult. Din pacate. Ar trebui pus in opera orice program care sa poata dezvolta energiile tinere.
"Sportul pentru toti" a fost doar o realizare - pe hartie - a unui guvern mult prea interesat de satisfacerea intereselor de grup.

blonda_suprema
| blonda_suprema explică:

@traistaru, am uitat sa specific ca eu nu sunt din Romania. Sunt un extraterestru.

| fryekid a răspuns:

De ce sport? Cine spune ca aia si aia trebuie sa faca omu pentru a fi om normal?
Asa suntem noi si nu vrem sa schimbam nimic.

Get used to it.

| SimpleSergio a răspuns:

Ar fi frumos...eu incerc sa particip la toate competitiile si concursurile de mountain bike din romania big grin.la lugoj, la liman am luat locul 3 big grin...asta ca fapt divers (of topic )

| traistaru a răspuns:

Acum pe criza asta cind abia pot plati pensii si salarii? cred ca glumesti. sau nu traiesti in romania poate