| Ralux a întrebat:

Ce parere aveti de asta: unii spun ca o scoala e foarte proasta(nu doar la renovare ci si profesori mai prosti) dar altii spun ca nu conteaza unde inveti, ci cum inveti.Pe ce criteriu mergeti?

Răspuns Câştigător
| pepenerosu a răspuns:

Ba conteaza! eu invatam foarte putin pentru ca nu aveam profesori care sa fie severi, dar tot eram cea mai buna din clasa, si aveam si un anturaj care nu invata niciodata...deci conteaza! si da... aveam o scoala foarte urata.bine ca acum am intrat la un liceu bun#:-s, proaspat renovat si cu profesori seriosiwinking. si plus! ca eu unde am fost nici macar nu terminam materia din cauza profesorilor neseriosihappy.

15 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Ideal este sa fii intr-o scoala moderna, cu profesori buni si intr-un colectiv de elevi interesati de invatatura ca sa se instituie in clasa spiritul de competitie.Intr-un colectiv bun elevii primesc educatie nu numai de la dascalii lor, ci se educa si ei intre ei.

| mircea a răspuns:

In realitate cel mai mult conteaza cum inveti. Unde, cu cine, de la cine nu prea conteaza. Asa cum nu ne putem alege parintii, nici profesorii nu prea pot fi alesi. Sunt "acolo" printr-o coincidenta si trebuie sa muncim suplimentar daca cerinta noastra este peste nivelul pe care un profesor "mai prost" il poate oferi. Simpla "ducere" la scoala nu inseamna ca si invatam ceva de la profesorul acela "mai prost", nu?

| emy a răspuns:

Eu merg pe a doua varianta.Numai ca, probabil, pe unii elevi ii influenteaza pozitiv sau negativ mediul(scoala)in care invata.Asa cred eu.

| baba a răspuns:

Eu nu am auzit până acum de şcoală unde să se înveţe (în România). Aşa că merg pe primul criteriu, acesta fiind singurul existent.
Dacă tot zaci 6-7 ore pe zi, mai bine să zaci într-un loc curat, nou, decât într-o groapă de gunoi.

| ViVi a răspuns:

Eu merg pe criteriu ci cum invat happy pentru ca nu conteaza cu arata scoala pana la urma la cati bani dam pentru scoala pentru mobilier si alte porcarii care se cer
se dau multi banii pentru renovarea scolii
cel putin eu sunt din oras si numai la inceputul scolii am 2 milioane pentru banci si catedra

| Gabry a răspuns:

Merg pe criteriul " nu conteaza unde inveti, ci sa inveti"! Pentru ca atata timp cat stiu acelasi lucru cat stiu si cei de la o scoala care e facuta mai bine, nu mai conteaza!

| pepenerosu a răspuns:

Hihi.big grin mersi pentru fundita:*

| ioanaa a răspuns:

Cine are de invatat, invata, indiferent ca face scoala la tara sau in oras. La fel si cu facultatea.

| danutza a răspuns:

Nu ctz unde inv si cum inv smugwinking

| viki a răspuns:

Asa e.Nu conteaza unde inveti, atata timp cand inveti.

Răspuns utilizator avertizat
| 123321456654 a răspuns:

Totul depinde de profesor. daca profesorul nu se intereseaza, lipseste de la ora si nu e putin sever degeaba vrei tu sa inveti

| tremuriciiuliana a răspuns:

Cel mai mult conteaza cat de mult iti dai silinta pentru a invata si cat iti doresti intr-adevar scoala e foarte proasta sa va zic si de ce am avut anul asta un profesor de matematica care venea la ore beat si nu ne-a predat nimic si daca mergem la minister nu il da afara pentru ca are pile vi se pare normal acum ca intru la liceu si nu stiu prea multa matematica ce o sa fac o sa-mi plateasca parinti meditati

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Dacă nu înveți, unde te poți încadra în societate?
Școala (ca identitate) are mai puțină importanță, ci ceea ce înveți la școală!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu conteaza unde inveti ci cum inveti! Sunt multe exemple de copii silitori care provin de la sate si care au invatat si se descurca in viata!