Cred ca sunt printre cartile care n-ar trebui sa lipseasca dintr-o biblioteca. Eu le aveam mai vechi, dar astea sunt intr-un format atragator. Adica pe langa ca sunt bune arata si bine. Si dupa ca arata bine mai sunt si ieftine... Recomand cu caldura aceste carti. Depinde de varsta si inclinatie. Pentru adolescenti ar fi cartile lui Drumes - atat Scrisoare de dragoste cat si Invitatia la vals (poate in varianta de acum o fi dans, insa, in editia pe care o am eu este vals), La Medeleni - de Teodoreanu, Panza de pajanjen de Cella Serghi, Maidanul cu dragoste de Zamfirescu, Cismigiu & Comp. de Bajenaru sau Fiul risipitor al lui Radu Tudoran.
Eu cred ca le-am citit aproape pe toate. Mi-au placut si mi-au ramas in memorie.
Cărţi esenţiale pentru îmbogăţirea bagajului cultural. Măcar de le-ar cumpăra oamenii, măcar de le-ar citi cei ce le cumpără! Eu le am deja, apărute la alte edituri, am citit cam 90% dintre ele dar mă tentează să le cumpăr fiindcă arată bine, hârtia e de calitate iar reproducerile după tablouri se potrivesc perfect conţinutului.
Am citit cam 25 dintre cele enumerate de tine şi-ţi spun cu mâna pe inimă că merită. „Cel mai iubit dintre pământeni" e o capodoperă, daca ar fi tradus afară şi i s-ar face publicitate ar ajunge sigur un best seller(între cititorii serioşi că dacă dăm o definiţie mai permisivă termenului până şi panarama aiade "Twilight" e best seller). Nu prea mi-a plăcut „Enigma Otiliei" şi lipseşte „Domnişoara Christina" de Eliade, iarăşi un must read.
Le-am luat pe toate insa acum as fi vrut sa le iau pe cele de la jurnalul national de la inceput...asta este...
O initiativa foarte buna. am cumparat cateva volume pe care nu le aveam in biblioteca - sau care erau intr-o stare destul de proasta.
Carti interesante la pret accesibil.Trebuie doar ca oamenii sa aiba dorinta de citit iar asta le cam lipseste multora. E pacat ca in loc sa citeasca o carte unii au alte,, preocupari" mult mai,, captivante".
Am o parere foarte buna. Macar asa s-or cultiva si romanii nostri. Sau cel putin, pentru faptul ca nu citesc, nu vor mai avea scuza ca sunt "scumpe, dom'le, scumpe" la pretul asta de 11 lei.
La noi a dat comanda un profesor la scoala si am primit promotie ca daca luam peste 100, cartile sunt 5 lei asa ca eu mi-am luat 8 restul le-am cam citit