| PotcaPădurii a întrebat:

Ce părere aveţi de Colegiul Naţional Spiru Haret din Bucureşti? Am o medie bunicică şi aş putea intra la cam toate liceele de pe-aici, dar prefer să intru într-un liceu care are o atmosferă mai lejeră, de preferat, aproape de Universitate, unde atât profesorii, cât şi colegii sunt open-minded şi nu mă desconsideră că am trei nuanţe de verde-n păr sau mai ştiu eu ce.

2 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Intotdeauna pentru un elev bun, atmosfera nu poate fi decat buna, indiferent de liceul bun la care mergi. Spiru Haret este un liceu bun.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

În orice liceu te vei înscrie nu vei putea scăpa de prejudecăţi.
Aşa e mentalitatea în România, tot se mai găseşte câte un profesor să îşi formeze o părere proastă despre tine doar din cauza părului vopsit, pierce-urilor sau mai ştiu eu ce.
Ar trebui să îţi schimbi criteriul de selecţie, dacă eşti o persoană inteligentă nu contează ce culoare are părul tău. Profesorii te vor respecta şi accepta aşa cum eşti. (Chiar dacă nu vor, vor fi obligaţi)
Cât despre colegii "open minded" sunt la fel ca în orice alt liceu din ţară. Majoritatea nişte cocalari manelişti ce îşi cer bătaie, dar mai sunt şi exemple ok.
Ceea ce nu înţeleg e de ce îţi faci griji despre ce va spune noul tău "colectiv".