| OmulSec a întrebat:

Ce parere aveti de cursurile online? Va rog aruncati o privire si spuneti-mi https://iversity.org/c/6?r=c4e8f

Răspuns Câştigător
| kurinkita a răspuns:

Folosesc si eu metoda aceasta si e foarte OK. Am obtinut cateva certificari (Project Management, Risk Management, Computer Science and Programming, Gamification, Human Resources Management, HTML5 & CSS3 Design and Implementation, etc.).
Chiar merita. Desi e online, daca iti dai silininta inveti multe si ai ocazia sa primesti si certificari.
Pe langa Iversity, poti sa incerci si Udacity, Udemy, Coursera, EDX, Alison si lista continua. Bafta!

2 răspunsuri:
| diaac a răspuns:

Eu am facut cursuri pe Coursera si sunt foarte bune. Comparat cu cele din universitatile noastre, profii sunt uneori chiar mai implicati si pe gratis si continutul este de calitate si detaliat. Spun asta mai ales avand in vedere ca am facut acelasi curs la universitate in Romania si oferit pe Coursera de o universitate americana. M-am mai uitat pe iversity si sper sa incep un curs in aprilie, pare promitator. Imi pare doar rau ca multe cursuri pe iversity sunt in germana, iar eu nu stiu germana.

| amethystmoon a răspuns:

Eu tocmai mi-am luat licenta in Business online (de la o universitae elvetiana) si fac cursuri pregatitoare pentru master in psihologie (tot online). Vreau sa spun ca merita. Cel putin nu te trateaza nimeni cu nesimtire ca la facultatile din Romania si poti sa-ti faci ce program vrei, sa lucrezi, etc, etc. Eu am terminat intr-un an jumate si am colaborat foarte bine cu ei...