| AnonimusGirl a întrebat:

Ce parere aveti de examenul de azi pentru cei de clasa a 8 a la romana? big grin

11 răspunsuri:
| PinkDea a răspuns:

Nu a fost usor, singurul lucru care nu mi-a placut la el a fost exercitiu 4 de la Subiectul II iti cerea fuctia sintactica a cuvantului "direct", e prea mult pentru cineva de clasa a 8a... daca citesti textul e adverb dar daca citesti "examen direct " e adjectiv thinking

| Angelik_6250 a răspuns:

Eu m-am asteptat la o poezie sau la o specie a genului epichappy sa speram ca la matematica va fi usor happy succes

| Veverita a răspuns:

A fost de nivel mediu si nu mi s-a parut greu de loc iau peste 9, 50big grin

| MindBlowing a răspuns:

A fost extrem de usor, abia astept sa dau la mate love struck

| EmotionalKoma a răspuns:

Usor,dar chiar si asa am gresit un subpunct crying

| Aleeeeeeee a răspuns:

A fost usor, chiar speram sa-mi pice basmul sau fabulahappy.

| Phineas a răspuns:

A fost...simplu,cum spune si onitza14 nu se astepta nimeni sa pice basm...ne gandeam la altceva.

| Bobo15 a răspuns:

Foarte usor si o spun eu care nu prea invat.

| InoTkd95 a răspuns:

Hm. si mie mi s-a parut la fel de usor. Desi noi in clasa la pregatire nu am facut basmul, pentru ca dupa cum ati spus si voi, nu ne asteptam dar ne-am mai documentat si din amintiri ne-au iesit acolo 10-15 randuri. Si eu cred ca iau intre 9 si 9, 50. Va urez succes tuturor si la matehappy :*

| onitza14 a răspuns:

A fost usor...dar nimeni de la mine din cls nu se astepta sa ne pice basmul laughing

| RuskaDavid a răspuns:

Parerea mea este ca a fost foarte usor. A fost scurt si nu este nimic rau in asta big grin