E buna, dar nu e chiar sigura, de viitor. Poti ajunge in cel mai bun caz profesor. Acum depinde si de specializare. Am prieteni care au terminat aceasta facultate dintre care o fata preda engleza la gimnaziu (a avut specializarea istorie-engleza), iar celalalt e traducator franceza-romana si invers respectiv engleza-romana si invers (specializare in engleza-franceza). Asta depinde si de noroc si de cata ambitie ai, pentru ca nu toti apuca sa o termine chiar daca au admis la acest gen de facultate.
E o facultate buna si poti ajunge bibliotecara. Mai sunt si alte meserii dar nu le stiu pe toate, pentru care ar trebui urmata facultatea de litere.
Eu sincer cred ca poti alege o facultate mai buna si mai de viitor si platita mult mai bine! Asta e una dintre facultatile pe care le au facute si unele vanzatoare (imi cer scuze daca jignesc pe cineva dar asta i realitatea)
Atata ambitie...sa ajungi profesor? Du-te la ceva mai bine cotat, unde sa nu se joace statul si alti inapti cu soarta si cu veniturile tale.
Eu urmez aceasta facultatea, specializare romana-engleza, si nu am sa regret niciodata ca am ales-o.
alexuta111 întreabă:
CordovanRaul întreabă: