Poate, prin intermediul unui partid politic, s-ar putea sa primiti o functie care are legatura cu politica europeana. Insa, este foarte mica sansa sa se intample. Este riscul sa va ocupati 5-10 ani de acest domeniu si sa nu va alegeti cu nimic la sfarsit.
In rest, facultatea aceasta este utila doar pentru a spune "Am studii superioare".
Stiu persoane care, de la inceputul facultatii, tot in diverse voluntariate au tinut-o. La fel si la master. Pana si-au dat seama ca acele voluntariate nu conduceau la nimic concret. Va sfatuiesc sa faceti ceva concret, diplomele si certificarile pompoase dar fara continut nu uimesc pe nimeni.
Depinde ce vrei sa faci după si daca sunt dispusi undeva sa te accepte. Daca vrei sa o faci asa sa ai o facultate...da.Cunosc pe cineva care a absolvit facultatea respectiva si vinde la Zara.
E genul de facultate pe care o fac cei cu "nu stiu unde sa merg si la ce, da vreau sa am si eu' facultate", in rand cu ASE, litere, stiinte politice, etc.
Si care spun de cei de la poli ca sunt tocilari
Te rog...la Litere macar înveți o limba străină si iti poti face un mic bussines ca traducător sau mai stiu eu ce.In schimb de economiști si licențiați în politică e plin. Facultățile astea sunt pentru bugetarii care trebuie cumva sa aduca o hârtie ca au studii superioare.
anonim_4396 întreabă: