Oportunitati de pupat in dos cineva de pe la un partid care sa te promoveze. Sau poate o sa apara, daca in vreo 30 de ani se mai schimba MENTALITATILE pe aici, dar slabe sanse. Asta e o facultate profund inutila, si nu o zic doar eu. Cauta un pic pe net...
E inutila daca nu te implici, la fel că orice alta facultate .
E inutila ca potential de job dupa. Sa nu le bagam pe toate la gramada. Piata cere programatori, medici, de electricieni/instalatori/bucatari si alte categorii de meseriasi calificati dar fara nevoia de a face o facultate nu mai zic. Ce face romanul proaspat absolvent de doispe clase? Economie, relatii publice, istorie, filozofie, psihologie. Si dupa aia se plinge ca nu are job decat la mec sau video chat. https://www.vice.com/......omania-145
Vice, asta da sursa .
Am o rudă bucătăreasă cu 20 de ani experienta care își caută de lucru de luni de zile, despre ce vorbești?
Nu prea am auzit sa se înghesuie lumea la relații publice, majoritatea încă n-au auzit/nu știu ce e aia. Si nu vad legătură cu partidele, facultatea asta îți deschide drumul spre mai multe domenii. Abilitățile de comunicare sunt căutate cam peste tot.
Ha, ha. Ai citit articolul? Nu de alta, dar reflecta foarte bine realitatea. Ruda ta bucatareasa isi cauta de lucru pe o arie de maxim 3 kilometri in jurul casei, cum fac de obicei romanii care se pling ca nu au de lucru? Exista litoral, restaurante in orase mari, vase de croaziera... gradinite private/de stat. Presupun ca nu s-a gindit sa vinda tot si sa plece intr-o zona unde chiar sunt locuri de munca din tara asta, nu? Abilitatile de comunicare e una, dar sa ai STRICT om platit pentru "comunicare" nu vezi prea des. Nu suficient cit sa justifice niste sute de absolventi in domeniu anual.
Pai in orase mari sunt si joburile pentru CRP-isti . Eu cunosc multi absolventi din mai multe domenii si-ti zic ca realitatea nu e atat de dramatica. Pentru aia care se zbat putin.
Sint, desigur. Geme de fast food-uri, restaurante, mec-uri, si altele.
Cunosti personal? Ca eu nu, si culmea, sunt apropiata de domeniu.
,, sunt''?
Nu am invatat cu sunt, mi se pare un rahat. Deci daca nu SINT platit pentru a scrie cu sunt, atunci scriu cum am invatat. Personal stiu o gramada de absolventi de diverse inutilitati care se intampla in multe cazuri sa exceleze in domenii complet diferite. Am avut de cateva ori ocazia sa trec prin niste zeci-sute de CV-uri ale unor absolventi care visau la un job. Cascadorii risului, nu alta...
cosmina92 întreabă:
Pascu_Teo_1999 întreabă: