| buubi a întrebat:

Ce parere aveti de miscarea nationala "Let`s do it, Romania"? V-ati inscris?

Răspuns Câştigător
| mihaibrasov a răspuns:

Ma inscriu cand o face plopu' pere ca nu-s fraier sa adun rejectiile altor nesimtiti.

7 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Stupidă prin definiţie.
Pe gratis nu curăţ jegul nimănui.
Ce... eu când am probleme face cineva voluntariat pentru mine?!
Am făcut voluntariat în ONG-uri 7 ani de zile, mi-ajunge. Să mai facă şi alţii că oricum TOATE ONG-urile se pişă pe voluntari.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Buubi dragă, dacă ar face voluntariat toţi cetăţenii României cât voluntariat am făcut eu, atunci poate ar sta lucrurile cum ai spus tu, mai ales dacă şi ONG-urile s-ar purta ca atare.
După 7 ani de voluntariat pot spune cu mâna pe inimă că NU SE MERITĂ să faci şi că oricum ONG-urile se vor pişa pe tine, inclusiv iniţiatorii celei mai noi stupizenii în materie de voluntariat, campania amintită de tine.
Salut!

| User a răspuns:

Apa de ploaieoh go on. Cu sau fara campania asta, (r)romanii tot la fel de nesimtiti vor ramane. Stii cum e, fiecare pasare moare pe limba ei.

| Abcfunny a răspuns:

Geniala.
Nu m-am inscris

| Byclick a răspuns:

@MilzTPU, @mihaibrasov, Tipic, tocmai de aia nu o sa dea rezultate miscarea pentru ca nimeni nu participa, ca doar nu e prost, la fiecare i se pare o idee buna, dar si fara el. Asa cum fac si eulaughing nu m-am inscris.

| buubi explică:

Exact raspunsurile la care ma asteptam.yawn Byclick, ai perfecta dreptate.

| buubi explică:

Kongeriket, Tocmai gandirea ta, si probabil a altora care s`au abtinut sa comenteze este cea gresita. Chiar din cauza celor care gandesc asa am ajuns o tara atat de mizerabila. Aceasta miscare este simbolica si trebuie sa-i invete ceva pe oameni. Paceee.

Întrebări similare