Ma inscriu cand o face plopu' pere ca nu-s fraier sa adun rejectiile altor nesimtiti.
Stupidă prin definiţie.
Pe gratis nu curăţ jegul nimănui.
Ce... eu când am probleme face cineva voluntariat pentru mine?!
Am făcut voluntariat în ONG-uri 7 ani de zile, mi-ajunge. Să mai facă şi alţii că oricum TOATE ONG-urile se pişă pe voluntari.
Buubi dragă, dacă ar face voluntariat toţi cetăţenii României cât voluntariat am făcut eu, atunci poate ar sta lucrurile cum ai spus tu, mai ales dacă şi ONG-urile s-ar purta ca atare.
După 7 ani de voluntariat pot spune cu mâna pe inimă că NU SE MERITĂ să faci şi că oricum ONG-urile se vor pişa pe tine, inclusiv iniţiatorii celei mai noi stupizenii în materie de voluntariat, campania amintită de tine.
Salut!
Apa de ploaie. Cu sau fara campania asta, (r)romanii tot la fel de nesimtiti vor ramane. Stii cum e, fiecare pasare moare pe limba ei.
@MilzTPU, @mihaibrasov, Tipic, tocmai de aia nu o sa dea rezultate miscarea pentru ca nimeni nu participa, ca doar nu e prost, la fiecare i se pare o idee buna, dar si fara el. Asa cum fac si eu nu m-am inscris.
Kongeriket, Tocmai gandirea ta, si probabil a altora care s`au abtinut sa comenteze este cea gresita. Chiar din cauza celor care gandesc asa am ajuns o tara atat de mizerabila. Aceasta miscare este simbolica si trebuie sa-i invete ceva pe oameni. Paceee.
Adina întreabă:
alexcatalin13 întreabă: