| middle654 a întrebat:

Ce parere aveti de persoanele timide/prea timide si de ce credeti ca ele sunt asa?

3 răspunsuri:
| Ana2920 a răspuns:

EU sunt timidă. Efectiv mi-e rușine de unii oameni că ar putea să zică ceva urât despre mine (mai ales că eu am o problemă de sănătate și nu pot vb cum trebuie sad ) și de asta sunt așa.

| IonutzzaRalucutzza33 a răspuns:

Hei happy, si eu sunt cam timida. Ce parere am eu despre persoanele mai timide? Paii ...ca sa nu mai fie asa de timide ar trebui sa-si faca mai multi prieteni love struck. De ce sunt asa? Pentru ca nu prea comunica. La ce e buna timiditatea? Timidul, ceva mai tacut, cu mult mai putin agresiv decat expansivul, cautatorul de noutati, s-a dovedit a fi sensibil la asumarea de riscuri, dar si la posibilitatea recompensei si asta ne-ar putea sugera ca tocmai de la cel sfios ne putem astepta la performanta, la succes in gasirea unor raspunsuri adecvate, la o capacitate de adaptare superioara.
Timiditatea este o realitate, care poate interveni in viata noastra in orice stadiu de dezvoltare. Un om poate face parte din cele 15-20% de persoane care se nasc timide, sau poate deveni astfel pe parcursul vietii. tongue Sper CA TE-AM AJUTATwinking.

| aliutzza a răspuns:

Mi se pare foarte ciudat sa fii timid dar, e si dragut, uneori. Majoritatea dintre acele personae, si-au aratat sentimentele fata de cineva si acel cineva a ras/ s-a scuzat intr-un mod mai discret sau indiscret, spunandu-le ca sentimental nu e reciproc. Daca esti o persoana timida, poti sa iti faci tupeu' doar ca sa nu te mai jigneasca unele persoane. Eu am un tupeu maxim, dar cand vine vorba de baiatul de care-mi place, sa-i spun ce simt, ma inmoi.