| tremuriciiuliana a întrebat:

Ce parere aveti de profesori care vin in stare de ebrietate la ore?

Răspuns Câştigător
| faranume a răspuns:

Ar trebui sa fie concediati...
adica ce pretentii mai au la noi daca ei vin asa?thinking

17 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

laughing, si am ma numar printre cei care au stat la ora unui betiv. Dar, faza e ca asta nu era comic, ci din contra, violent! Si... nu era un moment prielnic sa "strorci" un 10 de la el, poate un 2 iti dadea... Sincer, la inceput mi-a fost frica/teama (eu nu suport violenta), sa-l vad cum se agita, gesticuleaza, troncane, bubuie... Eram ingrozita.
Asta se intampla la inceput... Dar dupa m-am obisnuit, si... am devenit chiar "prieteni" laughing. Si sti, e bine sa te pui bine cu ei. Ceilalti de-abia, de-abia daca trecusera clasa cu-n 6 (bine, faceau si misto de el), iar eu... aveam 10 (fara niciun efort happy ). Cand m-a vazut, "a, tu ai 10 ia loc" laughing... Si pe ceilalti ii punea sa le spuna nu stiu ce din fundul cartiihee hee si... le dadea 5.

cami
| cami a răspuns:

Aaa, da Bro. (am stat un minut sa descifrez ce-ai vrut sa spui laughing ).
Ai avut dreptate, dar si ce frica am luat eu la inceput... "Drept, nemiscat, neclintit" nu mai rasufla unu'. Halal profesor straight face

| xibalba a răspuns:

Profesorii sunt si ei tot oameni... oameni cu slabiciuni si firi slabe(unii dintre ei). La fel ca noi ceilalti. E anormal totusi sa vina asa in fata unor elevi care asteapta de la acel om profesionalism. Totusi... invat intr-un liceu bun din orasul meu si daca s`ar aplica metoda "platirii cu aceeasi moneda", ii inteleg si pe profesori...pentru ca elevii(nu toti) pur si simplu isi bat joc de ei, iar lipsa respectului fata de dascali se accentueaza cu fiecare generatie... Personal, nu am avut niciun profesor care sa vina beat la ora, dar si daca se intampla asta... e un lucru destul de trist, mai ales intr-o institutie de invatamant. Categoric mi-as schimba parerea despre acel profesor, e oarecum normal...

| inna a răspuns:

La mine profu de mate mai veneahee hee)...cica cel mai bun profesor din sectorul 6 din Buc.mdahee hee... avea si shlitzul de la pantaloni deschis laughing

| nickname.a.plecat.de.pe.tpu a răspuns:

Profu` meu de geografie venea.laughing.si cand a intrat in clasa a luat catalogu` si a inceput sa le dea unora cu el in caphee hee. dar altadata cand a venit a dat numai 10.si aia din prima banca ziceau ca miroase a bautura rau de tot laughing pff.pai ce parere sa am.niciunarolling on the floor

| happy.....withoutyou a răspuns:

Motiv de santaj pentru atunci cind imi face observatii nefondata sau ma calca pe coada...

| danutza a răspuns:

Super-eroii mei... f comici si somnambuli laughing
glumeam tongue

| annda a răspuns:

Sigur au niste probleme. Si poate din cauza elevilor ca ii mananca zilele big grin

| uzzi92 a răspuns:

Pot fi cel mai bun prieten... sau cel mai rau dusman... depinde tu cum ii iei... poti profita de pe urma lor...
totusi... cei care vin beti la scoala ar trebui trimisi acasa... si acolo sa stea...

| Gexu a răspuns:

Ii urasc! adica unii pun note bune cand sunt manga laughing unii chiar lovesc elevii(mie nu mi s-a intamplat deocamdata)

| utzuman2006 a răspuns:

rolling on the floor Se mai poarta asa ceva?
Credeam ca doar pe vremea mea existau astfel de specimene...rolling on the floor
Incredibil...
Dar la ce ministru are invatamantul ma mir ca mai sunt profesori treji...

| viking a răspuns:

Mi se pare o idee geniala si asa majoritatatea generatiilor dupa 90 au iesit niste panarame de copii ''americanizati'' si prosti.

| tremuriciiuliana explică:

Pentru mine anul acesta a fost foarte greu nu l-am suportat pe profu meu de mate el inloc sa ne predea el ne povestea tampeni sau asculta cum se certau colegi mei a fost un calvar am fost la minister si nu i-a facut nimic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Au probleme.
2. Un moment potrivit sa storci o nota buna.
3. Un moment propice sa scapi de el definitiv.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai vezi Cami? Punctul doi de la mine "2. Un moment potrivit sa storci o nota buna." rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Concediati evident. Dau un exemplu negativ! Pot sa bea la fel de bine dupa ore.

| Slowmotioon a răspuns:

Sincer, am avut de a face k unui timpul scolii, dar ne distram p seama lui, iar noi eram stapini p catalog! Daca ar fi toti profesoriii asa, k toti am ajunge la HARWARD!