Eu sunt la filologie bilingv engleza.
Conditia esentiala pentru acest profil este sa iti placa lectura si sa scrii cat de cat gramatical corect.Acum depinde de profesori.
Teza dai la:
-romana
-franceza/engleza
-istorie/geografie
-latina.
Avantaje:
-2ore de fizica, 1 de chimie, 2 de matematica care din clasa 11 sunt inlocuite de o materie numita stiinte si care le imbina pe cele 3.
Dezavantaje:
-latina.
La stiinte sociale dai teza la: romana, engleza/franceza, geografie/istorie, logica.
Avantaje: 1 ora de chimie, 2de fizica si 2 de mate.
Dezavantaje: faci matematica pana in clasa 12 inclusiv.
La filologie, din câte ştiu eu, se dau teze la română, latină şi geografie sau istorie la alegere.
Si eu o sa merg la filologie si e super tare acolo si se dau teze doar la romana, engleza, latina asa cred eu... la stiinte sociale nu stiu ce sa-ti zic
May deci eu am terminat anul asta liceul sh am fost la profilul filologie! crede-ma nu este greu deloc! evident daca depui sh tu putin efort mie mi-a placut f mult la acest profil pentru ca nu am avut de-a face cu mate, chimie, fizic sh alte chestii de genu'. deci iti spun sigur ca nu ai sa regreti daca dai la acest profil multa bafta!:*
Pai este un profil destul de interesant si frumos.ma refer la filologie. Teze dai la limba romana, franceza sau engleza, istorie sau geografie. Faci multa romana, limbi straine.
Pooi la filo se da teza la romana, latina, istorie/geografie, engleza/franceza... La filo e destul de fain tinand cont ca ai doar 2 ore de mate pe saptamana 1 d fizic si una de chimie. si la romana nu mai faci gramatica doar literatura de es. Romeo si Julieta... fundita?
La stiinte sociale se da teze la limba romana, istorie(geografie), engleza, logica, la filologie, aproape la fel...doar mai mult bazat pe limbi straine
Si eu tot la filologie o sa merg si se dau teze la limba romana, geografie, limba latina si limba engleza.
La stiinte sociale nu stiu.:d
Sper ca ti-am fost cat de cat de ajutor.:*
XxKAMELIAxX întreabă: