| 12Hsgsvu12 a întrebat:

Ce părere aveți de 'relație online'? Din câte am văzut acum e la modă.
Mai pe scurt, ce părere aveți de "matrimoniale"?

6 răspunsuri:
| LonelyGuy92 a răspuns:

Pierdere de timp stres si nervi mai ales daca nu esti ceea ce vor femeile in ziua de azi

| zdrx123 a răspuns:

Dupa parerea mea, daca dai de o persoana cumsecade si cu care sa claditi impreuna o relatie de lunga durata, nu conteaza distanta, merita, intr o zi si intr o zi tot va veti vedea f2f. Acum sunt si parti nasoale, in general, persoanele de pe matrimoniale vor doar sex.

| CosminCD a răspuns:

Ce-i drept, noi trăim și viață virtuală, însă relațiile online nu te prea ajută în viața reală, de zi cu zi.

| stefiiii3 a răspuns:

Nu sunt de acord cu relatiile online.
Matrimonialele, greu.

| NunuNini a răspuns:

Si copiii tot online o sa-i faceti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea cred că funcționează ( la fel cum nu a funcționat pentru mulți nici 'scoala online', de altfel happy ).
Depinde și de situație și de persoanele din spatele ecranelor implicate în ' relația online', cele două persoane angajate în relație fac să funcționeze sau să eșueze așa zisa relație, fie ea online sau offline happy, personal, prefer relațiile 'offline', totuși, sunt deschisă la orice formă de abordare a unei ' relații ' ( oamenii au găsit noi forme de apropiere și comunicare... de la distanță ), contează în acest context ( al comunicării online ) și de încrederea acordată persoanei din spatele ecranului dar și încrederea acordată propriei persoane.