| UnAdolescentTimidSiSincer a întrebat:

Ce parere aveti despre Adrian Paunescu?

37 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru oprescudorin11):

Si ce ii ia valoarea lui Paunescu? De tine sincer, n-am auzit.

| oprescudorin11 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nici nu e interesant sa auzi de mine! Sunt sigur ca nu ai auzit de altii mai importanti ca mine! Daca vei citi si altceva afara de maculatura comoda, o sa-ti raspunzi la toate intrebarile si nedumeririle tale de bleg.Atunci vei gandi cu mintea ta si nu cu fundul nulitatilor in care te balacesti!

In schimb sunt sigur ca de pizza ai auzit si de shaorma.Aia nu inseamna ca sunt cele mai bune nutreturi pentru un ierbivor ca tine! Dar ce nu stii, nu exista! Ferice de voi!

anonim_4396

De ce nu-mi raspunzi la intrebarea de mai sus? Cu ce argumente il jignesti astfel pe marele poet?

Am raspuns, nu ai inteles. E greu de stabilit un limbaj comun in situatia noastra.Cineva trebuie sa faca un pas inaine sau altul un pas inapoi. Eu merg inainte! Nu-mi mai pierd vremea.

anonim_4396

N-ai adus argumente, ci mai multe jigniri, de atat esti capabil.

Pentru oamenii, cu adevarat mari, nu poti spune cuvinte jignitoare:sa dau niste exemple pentru dificila intelegere: de Ahile nu va putea zice nimeni, ca e un las sau un razboinic gangav, despre Iisus nu va spune nimeni ca era un om RAU, HAIN, despre Eminescu, nimeni nu va putea spune ca incult sau sarac cu duhulsau un poet nemuzical, etc. Nici despre Shakespeare nu se va zice vreodata ca e plagiator (desi a fost in imprumutarea de idei) caci nimeni ca el nu a explicat POETIC firea umana!
Despre un rahat, poti spune ca pute! Ce dovezi iti trebuie, decat sa iti functioneze simturile, nasul( in cazul tau cultura!).