La subiectul 3 mai bine de atat nici nu se putea! Chiar voiam sa pice Luceafarul.Eu la motive am scris : motivul familiei si al mostenirii.
Da, a fost parfum subiectul 3, sa zic si eu ca taranu
Multi s-au apucat de plans cand au iesit si-l injurau pe Eminescu. Mare gradina ta Doamne, se rascoleste Eminescu in mormant cand vede ca nici macar cea mai importanta poezie a liricii eminesciene si romanesti nu sunt in stare sa o invete unii. Nici eu nu m-am omorat cu invatatu anul acesta, atat ca am luat ore in particular odata pe saptamana. E drept ca de joi eu n-am vazut lumina zilei, am mancat roman nuvela si poezie pe paine, macar atat! Sa vedem rezultatele, de picat sigur n-am sa pic pentru ca la subiectul I si III m-am descurcat nesperat de bine iar subiectul II e specialitatea casei la mine. Hai, bafta in continuare, sa vedem ce ne facem la matematica, mancalear cainii de integrale, derivate si polinoame.
Mate M1 dai si tu?
Fereasca Moise, eu dau M2
Ce norocos)
Mai pierd vremea o ora si pana Miercuri dimineata nu mai respir decat aerul camerei mele imbibat in dulcele miros al paginilor cu variante de matematica, sper sa iau 5-u.
Same here Si faza naspa dau M1
Ce oras?
Singeorz-Bai,Bistrita-Nasaud
Partea I si II am facut tot, la partea a III am ales poezia floare albastra dar nu am facut mai nimic(12 randuri acolo). pffff chiar nu ma asteptam la gen liric.
Nu, sunt subiectele de anul acesta, partea III poezia si partea I gen epic, 100%, tocmai vin de la bac
O fost ok, am stiut Dar am o intrebare, la subiectul 1, exercitiul 6, ce motive ati gasit?
eu am scris motivul numelui, muncii, invatarii. Tu?
Din ce am inteles de la o profa era motivul mahalalei, si inca unul ciudat Eu am scris motivul vaduvei bogate, dar fara copii, si motivul fetei sarace, dar ambitioase.
Om vedea. Daca fata saraca si ambitioasa e motivul, tema care e?
Nu stiu Eu asta am gasit in fragmentul asta