| mileyselydemy a întrebat:

Ce parere aveti despre cartea Aventurile lui Tom Sawyer? Dar de cartea Aventurile lui Hackalberry Finn?

Răspuns Câştigător
| ȘtefiȘtef a răspuns:

Sunt doua carti superbe, de aventura. Mie cel putin mi-au placut foarte mult. Cei doi protagonisti sunt, pe de alta parte, prieteni si in fiecare dintre carti apare si celalt happy. Merita pe deplin citite si garantez ca nu te vei plictisi de elewinking. Succes!

3 răspunsuri:
| dermetzgermeister a răspuns:

Le-am citit cand eram mic. Au fost superbe, mi-au influentat copilaria.Doua carti cu multa, multa aventura...chiar imi venise un chef nebun sa fac lucrurile pe care tom, huck si ceilalti copii le faceau!
Daca nu le-ai citit, citeste-le! Daca le-ai citit, bravo!

| darielle a răspuns:

Eu le-am citit si sunt niste carti frumoase cu muulta actiune.Mi-au placut foarte muuult...Eu zic ca o sa iti place si tie! Garantez ca nu te vei plictisi...la inceput sunt plictisitoare, dar cand incepi sa citesti mai mult incepe aventura si o sa iti placa cartea!

Spor la citit!

FUNDITSSA TE ROG DIN TOT SUFLETUL!

| TahionN a răspuns:

Cartile copilariei mele. Mi-amintesc si acum, finalul de la Tom Sawyer cand autorul spunea ca Tom nu mai era un copil iar la acel moment era indicat sa se termine cartea. Cat imi doream sa mai existe o continuare.