Generatie de cititori de rezumate pe net, ce sa fie? Hai sa citim rezumatul, sa nu ne obosim prea tare citind cartea, hai sa ne facem unghiile in timp ce profesorul explica diferenta dintre genul epic si cel dramatic, iar la Bac, sa spunem ca cerinta n-a fost clara.
Semianalfabetismul tinde galopant spre analfabetism.
Bună,
Nu am nicio părere anume, însă din câte ştiu eu, la Bac trebuia descris un personaj dramatic, iar Ştefan Gheorgidiu nu este un astfel de personaj. Dacă voiau să facă referinţă la o operă dramatică de-a lui Camil Petrescu, mai degrabă alegeau "Jocul Ielelor", nu "Ultima noapte.".
Va fi cam aiurea anul ăsta, ce-i drept.
Bună.
Dacă la asta s-au priceput, asta au scris!
Cine poate, oase roade!
Pa, pa.
Ce părere să am... sunt și ei oameni ca noi toți, nu? Terminați cu gheorghinismul/gheorghinofobia asta că nu mai trăim în peșteri.
Serios vorbind, înțeleg ce ai vrut să zici dar ai avut o formulare ilară tare. Cum dracu' oți intra în BAC așa habar nu am.
Nu cred că ar trebui să avem o părere anume. E deranjantă atitudinea astade "trebuie să ştiu ce face x, y şi z cu orice preţ". Ar fi mai bine să te concentrezi pe nota ta, sunt convins că dacă ai dat BAC-ul anul ăsta, eşti nerăbdătoare să îţi vezi rezultatele şi să îi laşi pe ceilalţi să facă ce vrea.
Chestia asta e valabilă în general. Propun ca fiecare dintre noi sp ne vedem de problemele noastre şi nu de a celor de lângă noi, decât dacă ne implică sau dacă îi putem ajuta. Ori, acum nu este cazul.
Baftă!
Trebuie sa fii prost sa nu fii in stare sa citesti o cerinta klumea. eu am trecut acum a11a si daca as fi dat bacul m.as fi descurcat mai bine decat cei care au absolvit.
si neatentia costa... va mai reintalniti odata, in toamna
Eu nu zic parerea mea zic parerea unei colege, precizez cea mai buna din clasa.pe ea a dezorientato faptul ca a fost trecut camil petrescu,noi la clasa nu am facut text dramatic de camil petrescu asadar s-a gandit la faptul ca stefan gheorghidiu traieste o drama,mi-a spus ca scrisoarea nu si-o amintea bine si iona nici nu a invatat-o ca a fost predata recent,tinand cont ca ultima noapte a invatat-o f bine a scris stefan gheorghidiu, eu am scris iona, dar sincer ma batea gandu sa scriu stefan gheorghidiu
Parerea mea? De alta data sa citeasca sarcina de 2-3 ori si dupa sa inceapa sa scrie. Asa le trebuie.