anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre cei care se voteaza in grup? eu nu consider asta un lucru corect fata de restul userilor cinstiti. oare merita sa-mi bat capul pe tema celor "multi" care se voteaza intre ei? oricum ei se voteaza la orice raspuns, nu conteaza ca e bun, ca e idiot... ei il voteaza...Astept parerile voastrebig grin

Răspuns Câştigător
cami
| cami a răspuns:

Nicio parere. happy problema lor ce fac. sincer, cand stiu ca am dat un raspuns din suflet si din cunostiintele mele, si indeosebi daca il vad si premiat...love struck...ma simt cea mai fericita. punctele ce le-am acumulat pana acum tind sa cred ca se bazeaza pe cunostiintele si sfaturile mele. cu toate ca nu m-as supara sa fiu si eu votatabatting eyelashes

16 răspunsuri:
| Cryss a răspuns:

Eee intotdeauna o sa existe favoritismele, si nu doar aici ci peste tot laughing. Asa ca nu te stresa ca nu merita oh go on.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imi place cum gandesti Cryss...ai mare dreptate!:*

| Cryss a răspuns:

Mersi, incerc sa fiu realista >big grin

| Ben. a răspuns:

Wellcome 2 the club.

Janina
| Janina a răspuns:

Daca tot ai deschis subiectul fi dragut si da un nume happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu dau nume Jani...se stiu ei care se voteaza si ii stii si tu prea bine cred.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc Ben zona.

| Ben. a răspuns:

N-ai pentru ce.

Janina
| Janina a răspuns:

Pai eu chiar nu ii stiu, va tot vad ca vorbiti de asta dar nu stiu care e treaba ca nimeni nu are curajul sa dea nume...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Prefer sa nu dau nume Secretel. Ii vei afla in timp.

| alexam a răspuns:

1. let it be! 2. la intrebarea asta vei vedea ca iti vor raspunde doar userii mai noi, ca si tine. Restul au raspuns deja de 10 ori la asemenea intrebari sau sunt prea ocupati sa se voteze in grup!laughing Bafta pe site, si sper sa iti gasesti raspunsuri la problemele reale!

| Ben. a răspuns:

Pai e unii care indiferent de ineptia care o vomita, ia 3 inteligent, 3 amuzant si 3 folositor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai false probleme. daca tu crezi ca ti e mai bine, afiliaza te la un grup. spune mi si mie ulterior care e ala. tu nu te ai prins cata ipocrizie exista aici? uita te la raspunsuri "stupid" pe diferite id uri. vei vedea cum se pupa on line diversi si se spurca pe la spate. pentru ce? pentru niste puncte TPU.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc alexam!big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da Cecilia ai dreptate...mai bine era sa nu fi pus intrebarea asta.Nu ma afiliez la niciun grup... sper sa nu fiu inclus in vreunul.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu ignor faza asta cu voturile. Sunt aici sa ajut, nu sa cataloghez raspunsurile altora. Si nu ma afecteaza cu nimic ce voturi primesc (nici macar nu ma uit).