Nicio parere. problema lor ce fac. sincer, cand stiu ca am dat un raspuns din suflet si din cunostiintele mele, si indeosebi daca il vad si premiat......ma simt cea mai fericita. punctele ce le-am acumulat pana acum tind sa cred ca se bazeaza pe cunostiintele si sfaturile mele. cu toate ca nu m-as supara sa fiu si eu votata
Eee intotdeauna o sa existe favoritismele, si nu doar aici ci peste tot . Asa ca nu te stresa ca nu merita .
Pai eu chiar nu ii stiu, va tot vad ca vorbiti de asta dar nu stiu care e treaba ca nimeni nu are curajul sa dea nume...
1. let it be! 2. la intrebarea asta vei vedea ca iti vor raspunde doar userii mai noi, ca si tine. Restul au raspuns deja de 10 ori la asemenea intrebari sau sunt prea ocupati sa se voteze in grup! Bafta pe site, si sper sa iti gasesti raspunsuri la problemele reale!
Pai e unii care indiferent de ineptia care o vomita, ia 3 inteligent, 3 amuzant si 3 folositor.
Ai false probleme. daca tu crezi ca ti e mai bine, afiliaza te la un grup. spune mi si mie ulterior care e ala. tu nu te ai prins cata ipocrizie exista aici? uita te la raspunsuri "stupid" pe diferite id uri. vei vedea cum se pupa on line diversi si se spurca pe la spate. pentru ce? pentru niste puncte TPU.
Eu ignor faza asta cu voturile. Sunt aici sa ajut, nu sa cataloghez raspunsurile altora. Si nu ma afecteaza cu nimic ce voturi primesc (nici macar nu ma uit).
ヅ întreabă: