| cnvv a întrebat:

Ce parere aveti despre ciruri?
Am observat ca in ultima vreme, nu prea mai sunt (cel putin in Romania).
Mie nu prea imi plac cele care implica animale.

2 răspunsuri:
| AnnabellaBB a răspuns:

Am o parere f proasta despre aceste circuri. Nu e bine si nu e ok sa iei din habitatul lui un animal pe care sa l chinui pentru bani si distractie. Este ceva de neconceput. La fel si cu grădinile zoo. Este o cruzime fata de animale. Asa ceva este inadmisibil. Eu in viitor nu mi as putea duce copiii sa vada asa ceva, fiind constienta de ce chinuite sunt acele animale

| Notmyaccount a răspuns:

Mi se pare ca este o distractie morbida, care nu stiu de ce se mai practica si azi. Mi se pare o prostie sa stai pe o banca intr-un cort si sa privesri cum niste animale sunt alergate si enervate. Nu mai vorbesc de cascadorii care nu sunt protejati absolut deloc. Dar ei au pana la urma dreptul de a alege daca vor sau nu sa practice arta circului. Animalele nu. Pe ele nu le intreaba nimeni daca vor sau nu sa participe. Intrand in cortul de circ, vad cum toata lumea de acolo s-a intors in timp pe vremea dacilor cand oamenii aruncau cu rosii la luptele cu gladiatori. Da, este o distractie pentru copii, nimic de zis. Dar sigur poti sa i arati unui copil animalele si in alte locuri. Poti sa iti distrezi copilul si altfel.