Coalitia pentru familie sunt niste cretini si chiar nu pricep de ce ei au impresia ca daca se vor legaliza casatoriile gay o sa ii fu*ta barbatii in c*ur si pe ei si pe familiile traditionale
Lasa jignirile, am pus intrebarea asta pentru ca am vrut sa ascult argumente. Le astept in continuare, pe un alt ton.
Tu esti spalat pe creier de terorismul cultural, e pacat ca nu realizezi.
Bun, am inteles.
Deci nu ai rusine, persisti in ignoranta, invocand alte argumente, desi ti-am explicat clar ca 1+1 fac 2 indiferent de sex.
Care jigniri? Capacitatea ta limitata de intelegere e deja o jignire pentru societate.
Problema casatoriilor nu e atat de importanta, pe cat e de importanta problema dreptului lor de a avea un copil. De cand e omenirea, copiii au rezultat dintr-un barbat si o femeie, asta n-are nicio legatura cu religia, biserica si toate prostiile pe care le-ai insirat tu acolo. Consider ca e PERFECT NORMAL ca parintii sa-si doreasca normalitate pentru copiii lor.
Din ce ai spus tu, inteleg ca doar copilul unui homosexual instarit poate fi acceptat.
Intelegi cam greu, dar la cat de indobitocit ai fost pe la orele de religie...ce ne mira? Tot ce-ti spun eu acum e ceva de bun simt si trebuia sa fi stiut.
Am spus cat se poate de clar ca intr-un mediu instarit un copil adoptat de un cuplu homo are sanse mai mari de acceptare intrucat acolo unde este saracie multa este si prostie pe masura. Ce nu este clar pana aici? Adica oamenii saraci sunt in general mai intoleranti si mai putin inteligenti si nu se simt bine decat daca isi traiesc vietile ca vecinul. E ceva cat se poate de incontestabil.
Iar faptul ca doar un cuplu hetero se reproduce n-are nicio treaba cu normalitatea ta. O tona de copii orfani sau abandonati la nastere nu au loc si in familii gay? Ori in familiile traditionale parintii isi abuzeaza copiii in mod grav (a se vedea viata de pe la sat/mediul rural unde tatii betivi isi bat copiii frecvent chiar si fara motiv). Iar la noi in Romania asta e chiar foarte comun pe la tara.
Apoi ti-am aratat si exemplu cu popii homalai pedofili. Ce nu ti-e clar ca sustinatorii coalitiei sunt doar niste maimutoi oligofreni si ipocriti?
Esti atat de incuiat incat ai impresia ca daca se aproba legalizarea casatoriilor de acest gen ne umplem de homosexuali si o sa te arda pe tine in poponet pe strada cum te prinde unul si o sa dispara rasa umana, ca vom invata toti sa fim homosexuali. Probabil atat de departe zboara gandurile tale.
Parca trebuia sa-ti stergi contul ieri la pozele Coquinei. Deja pute pamantul sub tine de la atata ignoranta si prostie.
E ultimul reply pe care ti-l mai dau la intrebarea asta. Nu se poate discuta cu tine. La ce fixatii ai e clar ca se consuma lumea degeaba.
Prietene, eu nu vorbesc de educatia pe care o primeste copilul ala. Dar copilul ala, oriunde va merge, va fi discriminat, va fi o victima a bullying-ului. Eu te-am intrebat clar, unde e mediul ala potrivit, scoala aia potrivita? Nu mai e mult si homosexualii vor cere si locuri speciale in invatamant, scoli speciale, etc. (vezi cazul rromilor, ei le au deja)
P.S: Pozele alea au disparut, i s-o fi facut rusine de faptul ca are un aspect de prostitwata ieftina?
Nu-ti mai bate capul, oricum e subiect inchis,, se duce si aici o lupta intre crestini si atei, cu toate ca subiectul e altul/
Aia ar fi chiar ceva ce nu trebuie acceptat, sa aiba locuri speciale,, bineinteles ca le vor primi, multi abia astepta sa le dea ceva special,, de parca ar fi cu mot, nu tot oameni.
Nici in cazul rromilor nu sunt de acord sa aiba locuri speciale, mai mult sunt romanii discriminati, dar asta nu o zice nimeni, toti tac
I-au suspendat contul si eradicat postarile, ce nu ti-e clar? Ti-a si zis mai sus!
http://www.piticigratis.com/......-ipotetic/
Unul dintre cele mai bune articole scrise vreodata. Explica foarte bine problema asta pe care nu o intelegi tu.
Daca toata lumea ar tine cont de ce scrie acolo nu ti-ai mai pune tu problema ca va fi discriminat copilul cu parinti gay pretutindeni ca asa concepe mintea ta imbacsita de praf.
E mai bine ca un copil sa stea pe strazi si in conditii inumane prin orfelinatele de la Cuca Macaii decat in casa unor gay care-si permit sa il creasca? Cat de greu poate fi sa gandesti un pic?
Am promis ca nu-ti mai dau niciun reply, de data asta asa fac. Vad ca de la un reply la altul sochezi cu neghiobie.
Daca tu vei face copii la fel prosti e normal sa rada de colegul Iliuta de la scoala ca are 2 tati, asta pentru ca asa l-ai invatat tu si probabil si proasta aia de diriginta care nu face dirigentie adevarata cu toti elevii, dar tu ii dai curcan, oua si bani grei la meditatii pentru boul de fi-tau care tot un somer ratat absolvent de Istorie va deveni. :)) Cu atat mai rau ca cineva pasionat de Istorie intelege omenirea atat de prost (cazul tau).
Unde e mai bine sa sufere copilul ala abandonat/orfan? Singur, neiubit, neingrijit de nimeni, neajutat sa ajunga cineva in viata, ori in casa unor gay sau lesbiene?
Cum ai si nimerit tu de cateva ori pana acum, esti prea inapoiat pentru vremurile astea!
Nu mai merge linkul de la poza, n-are legatura cu postarile. In rest nu-ti raspund, scrii prea multe prostii, mamelucule.
Nici o parere, e alegerea fiecarui om in parte, eu de ex. locuiesc in Suedia iar aici e legal pe langa asta chiar au si o sarbatoare si tot felul de festivaluri. dar gandirea omului e in alt fel daca vezi doua fete care se saruta multi zic ca e ok ca e fain, dar daca is doi baieti naa gata aia is gay
Coalitia 'pentru familie' naturala trebuie pastrata, desi oricum este cam prea tarziu.
Societatea este deja mult prea degenerata ca sa mai rezolve ceva. Casatoriile intre persoane de acelasi sex sau chiar cu animale au existat de cand lumea, dar au fost TOLERATE, desigur, respectata optiunea acelora, in societatile avansate. Spre exemplu este arhistiut ca in vremea Kaizerului, toata curtea imperiala prusaca masculina se intalnea pe insula Capri.
Sau ca in vremea Spartei (grecesti) era permise relatiile intre barbati-tocmai ca se considera un semn de superbarbatie, dar Familia se pastra, caci perpetuarea speciei este pe primul plan.
Legalizarea casatoriilor as admite-o (in mintea mea -caci oricum nu eu hotarasc!) in sensul pastrarii unor drepturi : cea a partajului, (in cazul separarii dupa o viata in comun a subiectilor), mai putin dreptul de a educa si creste copii, daca nu se dovedeste ca au inclinatii similare, lucru greu de dovedit in copilarie.
Fără dorința de a ofensa pe cineva, puneți în balanță viața unui copil care trăiește într-o familie de gay/lesbiene cu cea a unuia care trăiește într-un orfelinat. Dacă un copil e adoptat de un cuplu non-hetero, nu înseamnă că o să-i bage ăia vibratoare în gură în loc de biberon. Vă invit să mergeți odată la un orfelinat, să-i vedeți cum se bat pe un biscuite și dacă nu-i unul atent, îi fură mâncarea de la gură, cum sunt abuzați de cei care ar trebui să-i îngrijească în mod normal și poate o să vă schimbați opiniile.
Nu mai aduceți argumente cu pedofilie sau incest, că nu pot fi comparate atentarea la inocența unui copil, respectiv o căsătorie din care poate rezulta un copil oligofren, malformat, diform cu homosexualitatea.
Și din nou, clasica întrebare: ce ați face dacă ar veni copilul vostru să vă spună că are o altă orientare sexuală? L-ați abuza, l-ați prigoni, în loc să-i oferiți sprijinul, înțelegerea de care are nevoie?
In locul paradelor gay si celor anti-gay, mai bine s-ar face ceva sa ajunga cat mai putini copii in orfelinate, iar conditiile sa fie decente.
Cu paradele nu sunt nici eu în totalitate de acord, dar nu văd legătura lor cu ce am spus eu
Ziceai de copiii din orfelinate. Cea mai buna solutie ar fi ca cineva sa se ocupe cu adevarat de copiii de acolo, nu sa fie dati homosexualilor.
Poate ar fi aia cea mai bună soluție, dar dacă CPF e atât de implicată în ceea ce înseamnă în momentul de față „familie" în România, de ce nu încearcă să schimbe și altceva în afară de art. 48 din Constituție, ca o familie „normală" să poată adopta un copil? Probabil știi și tu cât de anevoios e procesul de adopție...
Nu e DECIZIE. E orientare nativa, in principiu. La fel cum unii au afinitate spre jazz si pictura abstracta, de exemplu, desi sunt expusi la o multitudine de genuri muzicale si arta mult mai usor accesibile, mai directe.