| DaciaRomania a întrebat:

Ce părere aveți despre cum era școala pe vremuri, mă refer cel puțin din filmul Liceenii?

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

Cam atunci am făcut și eu școala și era cam cum se vede în film.
Bine, profii ca Isoscel sau dirigu' erau destul de rari, dar asta cred că este valabil și azi.

9 răspunsuri:
| ninuku a răspuns:

Scoala era asa cum ai vazut in film.

| Diana4you97 a răspuns:

La fel ca și acum, materii fără rost, profesori ce ai voie să îi contrazici. Școala nu te pregătește pentru viața reală doar înveți niște lucruri expirate.

| 1onurSimion a răspuns:

Păi pe vremea mea fără uniformă schoalară nu aveai voi la orele ce le predau profesori te scoatau în curtea școlii nici pe holurile nu aveai voie sta fiindcă erai dată afară de băiatul din cancelarie erau foarte multe restricții în privat la cum vi îmbrăcată la Schoală la cum înveți la Schoală se făceau dirigenție cu părințilaughing mi-a duc aminte cum erau părinți mei în rândul cu ceilalți părinți în primele rânduri de bancă și toți profesorii ne lăudau de binelaughing) la părinți noștri... Acasă era bairamul când ajungeam cu tata laughing) ce vremuri Frumoase)))

Am văzut filmul liceeni era un film groaznic nu mi-a plăcut deloc. Sincer.

Mi-a plăcut Lala Band cu Dorian și Ioana când făcea piesa aia nu te mai droga nu te mai droga ai grijă de viața ta rolling on the floor))

| gabicoo a răspuns:

Filmul Liceenii e o cosmetizare, o făcătură în pur stil comunist - pe principiul afară este vopsit gardul, înăuntru leopardul. Nu reflectă realitatea de atunci. Am făcut școala în acea perioadă - predau in învățământul actual și știu ce spun.
Și atunci exista violență și nu se luau măsuri, și atunci se chiulea, nici atunci nu se învăța - dacă voiai să intri la cel mai bun liceu din oraș trebuia să duci porcul, iar la facultate vițelul ca să intri și porcul ca să treci anul, nici atunci nu se lăsau repetenți, și atunci exista corupție, iar numirile în funcție tot pe pile și relații de rudenie.

Totuși exista un pic de respect față de profesor, materia era mult mai grea, iar subiectele de la examenele de atunci actualele generații ar lua între 3 și 4.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu s-a schimbat prea mult. Noroc că s au dus niste generații de profesori batuti în cap

| LisaJulie a răspuns:

Era un sistem prea rigid! Într-adevăr producea mult mai mulți olimpici dar nu îi lasa pe copii sa gândească liberi! După părerea mea scoala in principiu te face sa gândești numai intr-un anumit fel

| LisaJulie a răspuns (pentru Diana4you97):

Ai cea mai mare dreptate! Tot respectul meu!

| Yaesmin a răspuns:

Exista Gheorghe Gheorghidiu-Dej.

| Cipi1212 a răspuns:

Nu mi-ar fi plăcut să am o profesoară ca Isoscel.

Întrebări similare