| Leo_Scarry_1995 a întrebat:

Ce parere aveti despre discipina istorie? Cum o poti invata mai usor si ce ar trebui sa faci sa ai note mari la ea?

Răspuns Câştigător
| Insurgent a răspuns:

Pe mine personal ma intereseaza destul de mult perioada holocaustului, nu cred ca e o metoda neaparat sa inveti la usor la istorielaughing, idea e sa-ti atraga interesul, daca nu iti place, e degeaba.Nu te gandi la note,nu te ajuta cu nimic, dar daca tot ai pus intrebarea, incearca sa faci lectia pe intelesul tau, cauta pe net alta varianta a lectiei, una mai simpla si memoreaza ce ti se pare esential.

5 răspunsuri:
| Idc12345 a răspuns:

Meh,mie nu imi place pentru ca ma plictiseste, cu toate ca am numai 10 la istorie laughing Pentru a o invata mai usor fa-ti si tu scheme, nu stiu...

| sublime89 a răspuns:

Ca sa o poti invata usor trebuie sa-ti placa. Trebuie sa fii interesat de originile noastre. Daca nu te pasioneaza, atunci e cam greu s-o memorezi. Nu poti decat s-o tocesti, iar daca o tocesti nu o inveti.

| ElenaSA a răspuns:

Incearca sa faci tabele, compara evenimentele, leaga anii pe care-i inveti de alti ani in care s-au petrecut evenimentele importante, citeste si povestioare care nu sunt in carte si care te atrag, te prind afectiv si-ti fixeaza cunostintele. Succes!

| theodorafemme2001 a răspuns:

Daca iti place si te atrage, o vei invata usor. Daca nu, meditatiile sunt o alternativa happy.

| Coman_Brn_Bianca_1990 a răspuns:

Pai daca vrei sa ai note bune la istorie, trebuie sa inveti! nu e deloc grea, e chiar foarte frumoasa, presupun ca esti in generala?! ca sa inveti mai usor trebuie sa fii atenta la ore si la explicatiile domnului\doamnei profesoare! spor la invatat!