| AvalohAlyn a întrebat:

Ce parere aveti despre facultatile la frecventa redusa si la distanta(IFR si ID)? Problema mea e ca nu cred ca o sa rezist si o sa fac fata la una la ZI fiindca ma impiedica depresia si anxietatea, fobia sociala..si ma gandeam ca ar fi mult mai bine si mai ok o facultate la una dintre aceste 2 forme de invatamant, frecventa redusa sau la distanta.
Imi puteti spune ce facultati sunt foarte bune si recomandate la aceste 2 forme de invatamant si cam care este regulamentul, ce prevede si daca puteti cateva informatii generale despre aceste 2 forme de invatamant...
Stiu ca e recomandat sa faci o facultate la zi dar nu cred ca starea de sanatate imi permite adica nu m-as simti bine daca m-as duce in fiecare zi din motivele medicale plus grupul mare de studenti, aglomeratie, stres etc.
Deci m-ati putea ajuta cu cateva informatii despre facultatile la IFR si ID? Si inca ceva:pe diploma de absolvire la facultatile la IFR sau ID scrie cumva forma de invatamant?(adica la IFR sau la ID)?
Dau funda.
Multumesc mult.

Răspuns Câştigător
mira
| mira a răspuns:

Cele doua forme sunt solutii pentru diferite situatii.Invatamantul cu frecventa redusa prezinta avantajul ca studentul are posibilitatea sa cunoasca macar partial viata universitara, exigentele unui curs, frumusetea unor argumentari.Pe diploma nu se scrie de obicei forma de invatamant absolvita.In schimb, pe foaia matricola trebuie sa se scrie asta pentru ca disciplinele de invatamant sunt altfel distribuite pe ani de studii.