April
| April a întrebat:

Ce parere aveti despre fetele batrane? Le laudati virtutea sau le deplangeti nesansa? Care credeti ca e motivul situatiei lor?

Răspuns Câştigător
nony
| nony a răspuns:

O imprejurare nefericita de situatii si momente din viata... Asta daca te referi la ¨fete batrane¨ ca nesansa. Daca te referi la virtute, nu stiu ce sa zic.Probabil ca au grave probleme in adaptabilitate la societate. Poate si probleme psihice.Noi ne dam cu parerea, ceea ce este in sufletul si-n mintea lor reprezinta adevarul.

9 răspunsuri:
leonardk
| leonardk a răspuns:

Sa fie oare ceva laudabil ca virtute in a nu-ti trai viata implinita in cuplu? Nu cred, nu vad nimic benefic nici pentru suflet nici pentru trup. Eu nu pot concepe viata decat in 2. Apoi intervine "datoria" de a procrea spre perpetuarea speciei. Cu siguranta le deplang nesansa. Intreaba-ti parintii ce dorinta au mai mare decat sa-si vada copii impliniti, cu familie la casa lor. Motive...mult prea multe si unele de neanteles pentru mine...

| EUSIATIT a răspuns:

FIecare buruiana cu umbra lui. Nu i-a venit ziua aceea [chioara ] nu?

| fabiola a răspuns:

Fiecare face ce vrea cu viata ei! Eu nu am dreptul sa judec pentru ca viata e plina de surprize! Deplang nesansa unei femei care sta cu un barbat, desi acesta o bate zilnic, decat a uneia care nu s-a legat la cap!

| Alphawolf a răspuns:

Caracterul omului conteaza. Dupa cum inainteza in virsta pretentiile cresc, si este mai greu sa-si gaseasca jumatatea.

| Paris a răspuns:

Le deplang nesansa. Sunt doua variante pentru care au ramas asa: ori au fost rele si urate toata viata, ori au avut un mare ghinion. tind insa sa inclin catre prima.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Paris ai uitat sansa de a merge pe drumul carierei.Ptr mine nu e nici sansa nici nesansa.Asa a fost sa fie viata lor.Au trait si nu-i vina nimanui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce virtute? Asa se cheama prostia si faptul ca nu fac ce natura le-a lasat sa faca? Daca un animal nu s-ar reproduce, ar fi eliminat imediat de catre " neamurile " sale pe motiv ca nu are valoare.

Ce nesansa? Adica s-au terminat barbatii? Nu cred. Eu cred ca sufera de " rasini " si prostie, lipsa de educatie si inteligenta.

Concluzia. Sufera de ceva la cap iar din punct de vedere strict social, au trait degeaba, niste ratate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Celor care s-au grabit sa dea stupid unui raspuns logic, le pling de mila.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Motivul poate fi mentalitatea, educatia pe care au primit-o, sau teama de acest lucru atat de normal.
O persoana care face sex este mai rezista la eventuale boli, microbi, raceli... Sexul intareste organismul.
Prin fete batrane eu inteleg una de 30 de ani care inca mai e virgina. In anii 1800 Dracula sugea sangele virginelor, in 2009 a murit de foamelaughing Nu stiu cine mai e fata batrana in ziua de azirolling on the floor