| wwwBotosaniRO a întrebat:

Ce parere aveti despre fetita din Rusia care pluteste intr-o padure? Credeti ca este regizata sau chiar are puteri supranaturale?

Video: http://botosaneni.ro/......14204.html

Astept raspunsurile voastre!

Răspuns Câştigător
Apache
| Apache a răspuns:

Sincer? ...imi pare putin cam regizata!
1) cainele la inceput se uita in directia fetitei
2) cand au fugit tipul cu camera nu le-a mai urmarit! ...si e cam ciudat
3) tipul nici macar nu parea speriat! pluteste una in fata ta si nu esti speriat?
...nu zic neaparat ca este fals! dar sincer nu imi pare prea plauzibil!

16 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Se vede un copac exact lângă fetiţă iar o creangă a copacului se întinde exact până la această fetiţă levitatoare.
Plus că imaginea e neclară.
Un trucaj de genul acesta puteam să fac şi eu încă de când aveam 16 ani, mai ales la rezoluţia aia groaznică.
Concluzie: E regizat!
Salut.

| aaaa12345 a răspuns:

E adevarat ca ea zboara

| yoo23 a răspuns:

Eu cred in supernatural. Se poate ca filmarea sa fie adevarata dar nu sunt sigur in totalitate ca e reala.

| pink_7086 a răspuns:

Mda...si ala cu camera era chiar acolo la momentul potrivit:-J

vrajeala

| nonny50 a răspuns:

Regizata...

| marya a răspuns:

Pe mine chiar m-a pus pe ganduri, nu stiu ce sa mai cred. Ma gandesc ca ar fi adevarat pentru ca acea persoana o privea zambitor fara nici o taina, iar cand au vazut ca ii filmeaza cineva au luat-o la fuga. Si se vede ca nu era pusa bine la punct pentru ca e filmata cu telefonul mobil.Asta e parerea mea.

| h3llG1rl1995 a răspuns:

Din cate am citit in carti si internet. e satanism...nu e satanism modern. e doar satanism (citeste despre puterile paranormale).

| INNA_7716 a răspuns:

Eu cred ca este regizata

| lizzy125 a răspuns:

Pff...regizat toata ziua :p

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Redbull iti da aripi...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal ca nu o sa credeti daca nu vi s-a intamplat niciodata nimic paranormal. Aceasta scena putini o pot intelege pentru ca noi oameni avem limita de gandire si ne limitam la faptul ca e un trucaj, asta cand nu ne putem explica fenomenele paranormale

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu niste tehnici de iluzionism practic pot sa desenez un penis in varfu lunii... dar este irealhappyhappy... doar iluzie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

sincera sa fiu poate fi si regizata... dar poate sa fie si adevarata pentru ca f multe persoane au puterri supranaturale. dar pot spune ca levitatia nu este una din acele puteri supranaturale pentru ca levitati o poate face oricine prin echilibrarea chakrelor si linistirea corpului echilibrul aurei o stare psihica f buna(intr-un loc unde esti calma unde esti sigur ca nu te poate deranja nimeni)
dar a fost ciudat pentru ca barbatul a luat fetita si a plecat...au mai aprut stiri cu ei NU CRED ...si fata aia mai mult plana, zbura decat levita rolling on the floor)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@apache - sunt de acord cu tine, in plus cand cel care filmeaza vede zice ceva de genu "o doamne ce-a fost asta/ ce s-a intamplat"

| tricky22 a răspuns:

Eu nu neg ca fenomenele paranormale exista si se petrec dar faza cu fetita din Rusia e regizata

| ipariloti a răspuns:

Regizata:

1: femeia si fata nici nu observa cainele si nici nu il aud;
2: barbatu asta, trebuia sa faca infarct la asa ceva;
3: asa destept ii cainele, a facut si liceu? masteratul?;