După părerea mea sunt genul de desene potrivite pentru copiii trecuţi de 15-16 ani, care se pot uita la ele şi pur şi simplu se pot amuza la culme de unele faze, la fel cum am făcut şi eu acum un an când mă uitam la ele la şcoală în ora de info . Pentru copii sub 12 ani părerea mea este că nu ar fi prea indicate, deoarece riscul de a fi influenţaţi uşor negativ în urma vizionării acelor desene este destul de ridicat.
Oricum, sunt tari desenele.
Ce parere aveti despre acest episod:|?
http://www.youtube.com/watch?v=165VjNKRNdw
mai ales pe la jumatatea lui...
Scrie cât se poate de clar că sunt interzise copiilor sub 15 ani. Cum să fie potrivite pentru copii?
Mie imi plac, sunt tari.
dar nu sunt absolut deloc potrivite pentru cei mici. sunt prea violente
Sunt amuzanti spre partea de horror, dar totusi nu le-as recomada copiilor sub 10 ani. Cand eram mica ma uitam de obicei la Tom&Jerry, sunt simpatici si ai putea sa ii da-i celui mic sa se uite la el, poti sa-i da-i sa vada si Oraselul lenes caci asa invata sa faca sport de mic
Cu siguranta pentru cei mici nu, pentru ca ei ai tendinta de a copia ceea ce vad in desene (de aceea verii mei se cred Ben10 unu si Johnny Test altul)...cred ca mai degraba pentru cei trecuti de 15 ani
Sunt foarte funny, dar nu e genul de funny recomandat copiilor. Sunt sigur de asta. Desi imi place, nu l-as pune fratiorilor mei mai mici in nici un caz. Lor le ajunge Tom&Jerry. Inca mai sunt la moda. So, choose something else
Eu am 12 anii si m.am uitat la 2 parti si m.au speriat cred ca o sa am cosmaruri in seara asta deja imi apar in ochi aia brrr mi s. a facut pielea de gaina nu o sa mai ma uit niciodata in viata mea chiar daca am 30 de ani nici atunci nu o sa ma uit ca o sa am cosmaruri de ex desenu ala cu ventilatoru ai un copil si il las in casa cu nu stiu cine si aia nu stiu unde draq e si cand intri pe usa iti vezi copicu ca isi baga degetul in ventilator sa vada daca taie Doamne fereste nu ma mai uit niciodata in viata mea nu o sa mai ma uit
Aiurea frate gandeste-te ca cei mici ce vad la tv pun in aplicare... si iti dai seama ce carnagiu ar fi. asa daca astea sunt potrivite datile si filme X si gata sa invete de mici nu? aiurea. ce gandire au unii.
Aceste desene nu sunt pentru cei slabi de ingeri
Mie imi plac sunt foarte amuzante, mai ales flippy este cel mai tare
Meli2314 întreabă:
Aurelia_6050 întreabă: