Codul bunelor maniere mie mi se pare tare,, naspa'' dar din cauza tatei si a functii lui a trebuit sa il invat si pe asta.
Eu zic ca e foarte bine sa il stii dar e putin comic sa il aplici(adica ma rog, sunt cateva chestii care pe mine ma amuza).
Faza e ca trebuie sa cunosti toate tacamurile.Si acum tin minte cand aveam 10 ani tata ne-a dus la un restaurant si erau 4 furculite ciudate si 4 cutite.Chiar habar nu aveam ce sa fac, noroc ca eram doar cu familia ca altfel ma faceam de ras automat chiar daca aveam 10 ani.
Dar apoi am invatat si a fost ok.
In viata cunosti o multime de persoane si nu se stie niciodata cand esti invitata la un restaurant sau eveniment si trebuie sa arati niste maniere deoarece acele persoane nu vor rata ocazia de a te critica. Poate nu o vor face public insa fii sigura ca isi vor face o parere proasta despre tine si de aceea manierele trebuiesc stiute.
Te pup``
Daca asta nu e tema, eu sunt Parintele Aristofan Preacuviosul.
Totusi, sa zicem ca primesti niste informatii si idei, momentan.Nu trebuie doar sa il cunosti, trebuie sa il si aplici.Desi mi se pare cam searbada si inutila treaba cu sir/lady,nu e neaparat nevoie sa te comporti ca unul,cartea asta te invata cum sa te comporti in anumite situatii,ca sa nu pari un taran grobian,e benefica prin asta. Daca il cunosti, nu vad ce nu ai aplica mare parte din el in comportamentul tau, sau, de ce nu, in totalitate.Nu doar ca te invata sa te comporti, dar te si pregateste pentru unele situatii, in care e posibil sa nu stii sa te descurci.
Mi-am luat o carte numita ''Codul bunelor maniere'' cu doar 10 lei...si mi se par foarte utile informatiile de acolo.
anonim_4396 întreabă: