Se spune ca atunci cand Dumnezeu a creat oamenii, a adaunat toti ingerii din Rai si le-a spus ingerilor sa-i iubeasca pe oameni si sa-i slujeasca la fel cum ei il iubesc si il slujesc pe El. Ca sa dovedeasca sinceritatea lor, ingerii au ingenunchiat in fata oamenilor, dar Lucifer nu a vrut sa ingenuncheze si a spus ca oamenii sunt niste salbatici care mint, fura si se omoara intre ei. Ca nu merita ca cineva sa ingenuncheze in fata lor. Nu a vrut sa inteleaga potentialul oamenilor. A devenit invidios faptul ca Dumnezeu iubeste atat de mult oamenii si nu intelegea de ce merita ei atentia Lui. A reusit sa-i faca pe alti ingeri sa fie de acord cu el si a incercat sa-l dea jos pe Dumnezeu spunand ca daca cineva ca El iubeste niste fiinte care fac numai pacate, atunci nu merita sa fie conducatorul Raiului. Nu a reusit si a fost izgonit din Rai. De atunci Lucifer uraste omenirea si incearca sa-l raneasca pe Dumnezeu razbunandu-se pe oameni pentru izgonirea lui.
Am vazut un documentar despre religie la TV.
Ingerii lui lucifer poate, nu stiu ce parere poate fi exprimata nu sunt nici pro, nici contra.
Ingerul Lucifer probabil sau ingerii lui Lucifer(adica demonii),oricum cum au mai zis si altii Lucifer este un inger decazut,prigonit mai bine zis, deoarece a avut cutezanta de a pune la indoiala cuvantul Lui Dumnezu, iar acum a primit numele de Satan.
Ingerii Lucifer? PE oamenii cand ii intrebi de fantome imediat iti rad in fata...mai ales de Ingerii lui Lucifer...scz pentru asta, dar nu m-am putut abtine
Ingerii? Lucifer este ingerul decazut.DOAR UN INGER.
Este fiul lui Dumnezeu la fel ca ceilalti. Insa el a fost invidios pe faptul ca Dumnezeu a creat oamenii si a trebuit ca toti ingerii sa le ingenuncheze in fata lor. El este asazisul "Satana"
Pai ideea e ca Lucifer era un inger, dar care pare-mi-se la tradat pe Dumnezeu. Asa ca el impreuna cu alti ingeri care s-au intors impotriva lui Dumnezeu au fost "exilati" din cer(sau ceva de genul) si au devenit Ingeri decazuti. Lucifer se spune ca era unul dintre cei mai buni ingeri. Lucifer/Satana/Dracul - unul si acelasi.
Zic numai atat :
Mai bine Lucifer decat un D-zeu care isi bate joc de oameni!
Se intelege ca parerea mea despre el e mult mau buna decat ceea ce numesc crestinii binele absolut.
Par ciudata si cu idei tampite dupa parerea voastra stiu, dar nu`mi schimba mie nimeni ideile, asa ca nu mi`e rusine sa`mi recunosc teoriile.
Bafta`!