| emma_8868 a întrebat:

Ce parere aveti despre Ion Pacepa?

Răspuns Câştigător
| sebysebyca a răspuns:

Nu,am raspuns citind din pacepa, ci cunoscundu-l in anumite imprejurari. daca pacepa nu era *retras*la unitatea sa din sua, revolutia nu avea loc.parlamentarii de azi,ar trebui sa ingenunchieze in fata lui, caci datorita americanilor, rod un ciolan gros cat casa poporului.dar ai vazut in Romania recunostinta? daca exista undeva sa ma anunte si pe mine!

6 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Un pupincurist devenit tradator. S-auzim si de bine!

April
| April a răspuns:

Un oportunist; inclin sa cred ca nu atat glasul constiintei l-a indemnat sa fuga, cat cel al banilor.Nu s-a gandit la binele tarii cat, mai ales, la binele propriu. Poate gresesc, dar aceasta e impresia mea.

| sebysebyca a răspuns:

Ion pacepa a fost pionul care a facut sa se cutremure din temelii cel mai de temut sistem comunist din estul europei.format si crescut de cia,el ajunge creierul spionajului romanesc. dupa ce a penetrat tot sistemul si si-a pregatit profesional **urmasii**,americanii,l-au retras la *baza*.din acel moment incepe declinul lui ceasescu! pacepa,garda de fier,formatiunea legionara cu sediul in statele unite, desfiintarea serviciului de spionaj si retragerea la baza a tuturor agentilor, a fost sfarsitul epocii de aur! cred cu tarie ca pacepa este nr 1 in caderea comunismului!

| emma_8868 explică (pentru sebysebyca):

Da, si eu sunt de acord ca Pacepa este un prima cauza in caderea comunismului din Romania
in principiu chiar mi-a placut cartea sa "Orizonturi rosii" cred ca 90 % spune adevarul

| emma_8868 explică (pentru sebysebyca):

Nu, recunostinta nu am vazut la romani
pacat ca la scoala nici macar 1% nu ne invata sau mai bine spus sa ne zica ca a avut un important rol in caderea comunismului din Romania si imi permit sa spun ca si in caderea comunismului din partea de est a Europei

| sebysebyca a răspuns (pentru emma_8868):

In scoli nu se pot preda secrete de stat.pentru ca prin secrete de stat se intelege siguranta nationala a unei tari.nu pot sa-ti detaliez mai multe.ma bucur ca ti-a placut cartea orizonturi rosii.eu nu am citit-o din diferite motive.pentru ca realitatea e in alta parte. poate nu vom afla niciodata, pentru ca laszlo tokes nu va vorbi niciodata.el deja a primit rasplata, este vorba de scaunul de europarlamantar. oare cine or fi fost huliganii instigatori din timisoara? ghici ghicitoare? nu cumva erau spionii lui pacepa care au asteptat un buzz? mai bine am merge la o cafea!

| sebysebyca a răspuns (pentru emma_8868):

Nu,am raspuns citind din pacepa, ci cunoscundu-l in anumite imprejurari. daca pacepa nu era *retras*la unitatea sa din sua, revolutia nu avea loc.parlamentarii de azi,ar trebui sa ingenunchieze in fata lui, caci datorita americanilor, rod un ciolan gros cat casa poporului.dar ai vazut in Romania recunostinta? daca exista undeva sa ma anunte si pe mine!

Întrebări similare