| Once21 a întrebat:

Ce parere aveti despre liceele de arta (ma intereseaza mai mult profilul de arhitectura)? Si daca e cineva din Targoviste, cat de bun e liceul "Balasa doamna"? happy

Răspuns Câştigător
| stef87 a răspuns:

Sunt din Targoviste si nu am prea am avut de-a face cu acest liceu. Eu sunt absolvent de Economic; acesta, impreuna cu Ienachita si Carabela sunt cele mai bune dupa parerea mea, adica acolo e bataia cea mai mare, concurenta adevarata. Totul depinde pana la urma de tine, de cat te dedici studiului.

2 răspunsuri:
| ANGEL7DEVIL a răspuns:

Uite eu nu stiu „balasa doamna"dar sunt la liceul de arta „sabin dragoi"din arad unul dintre cele mai bune licee de arta din cele 10 scoli europene si pot sa iti spun ca mie imi place foarte mult acolo si daca te inereseaza arhitectura te sustin si iti spun ca e chiar fain si acolo dar iti trebuie foarte foarte foarte multa matematica acolo...eu sunt la desen sau cum ar fi pentru tine design.designul e destul de usor si iti garantez ca o sati placa si acolo...pa

| Once21 explică:

Stef87: tocmai asta e problema, nu depinde numai de mine. e important si liceul si nivelul clasei ca sa pot sa fiu cat mai pregatita. happy