| Pricope_Marius_1997 a întrebat:

Ce parere aveti despre mentalitatea romanului din ziua de azi?

Răspuns Câştigător
| AFR81 a răspuns:

In legatura cu problema LGBT, sunt bucuros ca locuiesc in Romania. Probabil va trece foarte mult timp pana cand vor fi, precum in alte tari europene, acceptati. Ma refer aici la acordarea de drepturi depline. Probabil ca aceasta reticenta a mea are legatura cu mentalitatea si cadrul in care m-am nascut, insa, asta e, nu suport sa vad doi barbati avand gesturi intime.
O alta problema ar fi rasismul, pe care nu-l impartasesc, insa care nu pot sa spun ca ma deranjeaza. Apelative intalnite mai ales pe stadion, precum: cioara, maimuta si diferite gesturi care intaresc aceste cuvinte ma amuza teribil.
Cat despre politica, cred ca romanii ar trebui sa se lase mai putin manipulati, si vorbesc aici, in special, de sustinatorii lui Iohannis, care chiar musca orice li se arunca, desi ei cred cu tarie ca urmaresc cauza cea dreapta. Cel mai recent exemplu ar fi la protestele din august, cand erau distribuite imagini cu jandarmi omorand in bataie oameni, cu un jandarm si o femeie protestatar, frate si sora, si tot felul de asemenea materiale. A lamurit Carmen Dan in conferinta de presa de dupa. Nu zic ca nu s-au intamplat unele lucruri, insa asemenea fapte, petrecute in strainatate, distribuite cu scopul de a denigra jandarmeria romana sunt absolut deloc necesare. Cred ca cea mai buna solutie pentru Romania ar fi instaurarea monarhiei.
Ar mai fi si alte probleme de discutat pe marginea subiectului intrebarii tare: alcoolismul, violenta conjugala, mita, insa e prea mult de spus. Asta e tara noastra si ar trebui sa o iubim neconditionat.

2 răspunsuri:
| Yurisa a răspuns:

Romanii sunt victimele nevinovate ale fatalitatii biologice, ca toata lumea de altfel laughing

| Balonaseplutitoare a răspuns:

Una foarte proasta.
In primul rand mi se pare ca oameniI ce traiesc in Romania sunt inapoiati cu mult si acum cred ca ma pot referii pe ata plan financiar cat si pshic si moral.
Incepand de la comunitatea LGBT pana la miile de euro ce le datoreaza Romania altor tari.
Adica care este problema lor ca 2 oameni de acelasi sex se iubesc.
Nu sunt bolnavi mintali.
Este vorba de ceva hormonal.
Si am cittit un documentar ca, daca am vrea am putea plati de 3 ori datoriile tarii.
Acum ei se intreaba de ce face lumea proteste?
Pai daca promiti ca le fai loc de munca si atunci cand oamenii vin acasa tu nu faci nimic normal ca oamenii ies se revolta.
Deci parere foarte foarte proasta

Întrebări similare