Buna!
Am o parere foarte buna, majoritatea fac a 2-a faculate pentu a obtine un loc mai bun in domeniul in care lucreaza sau o fac pentu ca vor sa lucreze intr-un domeniu diferit. Si verisoara mea are 2 facultati si a facut-o pentu a obtine o pozitie mai importanta la firma unde lucreaza.
Oricum sa stii ca totusi nu chiar oricine poate sa faca 2 facultati totusi iti trebuie sa ai ceva materie cenusie.
Daca a doua facultate o face cu un rost, ca sa avanseze la locul de munca sau ceva, atunci e ok. Altfel, mi se pare o pierdere de timp.
Naspa frate, mai bine se duce le culesuri de capsuni la Spania sa isi cumpere bemeveu ce dracu atat invatatura?
Depinde.daca vor sa ramana in Romania, pot sa faca si 10 ca e in zadar, daca pleaca in strainatate cred ca, cu 2 facultati ajung departe.
Buna!
Nu inteleg de ce ai o parere asa rea despre facultatile din Romania, sincer tin sa iti spun ca in Romania sistemul de invatamant cel putin la facultate mie mi se pare foarte bun si chiar daca nu ma crezi poti intreba studenti care au facut facultatea aici si apoi s-au dus si au facut si in stainatate sa vezi ca iti vor spune ca in Romania chiar e un sistem foarte bun chiar daca nu pare chiar si tatal meu care are o facultate facut in Elvetia mi-a spus ca diferentele chair nu prea exista.
Si da, esti tentat sa spui ca e varza facultatea aici dar vina nu e a profesorilor ci a studenilor ca nu invata si de asata multi se duc boi si ies vaci.
Nu am o parere rea despre facultatile din Romania.m-am referit ca aici nu sunt locuri de munca, nu am spus ca sistemul de invatamant este prost, ba din contra se face scoala doar ca tara este de vina.Am vrut sa spun ca aici si cu 2 facultari gasesti greu de munca si in strainatate gasesti mai usor si se castiga si mai bine
Cred ca sunt niste oameni ambitiosi, dar in acelasi timp cred ca acesti oameni nu isi lasa timp pentru ei, pentru distractie; Timpul trece pe langa ei in timp ce invata si muncesc pentru un viitor bun, iar mai tarziu realizeaza ca cei mai frumosi ani au trecut prea repede. Poti realiza destule si cu o singura facultate + master daca ai stiut ce specializare sa iti alegi de la bun inceput.
CordovanRaul întreabă: