Vacanta de iarna e cea mai frumoasa vacanta pentru elevi.Schimbarea asta e binevenita.Scoala nu stiu daca facem multa dar proasta si invechuta si plictisitoare DA si aici ma refer la materia scolara.Ar trebui restructurata si reorganizata toata scoala romaneasca.
Exact. Intai trebuie reorganizata structura. Abia apoi discutam despre vacante...
Trebuie sa fie o greseala! Vacanta de iarna ar trebui sa dureze 3 saptamani, iar cea de primavara o saptamana (vacanta de Pasti)!
Vacanta de iarna - 3 saptamani
Vacanta de vara - 1 saptamana
Vacanta dintre semestre - 1 saptamana
Vacanta de vara - 11 saptamani (daca nu ma insel)
Ideea e ca au luat o sapt. din vacanta de vara, si au pus-o la vacanta de iarna. E mult mai bine asa, sa simti odihna in acea perioada iarna, nu o mica intrerupere a scolii si apoi iar...
Mie nu imi place ideea. E greu sa iti intri in ritm dupa vacanta, mai ales ca fix dupa cea de iarna se incheie mediile.
Corect. Cine vrea sa invete, invata pe cont propriu. Ca scoala nu prea se face.
Foarte adevarat
Am o parere foarte buna. Daca s-ar putea sa se prelungeasca si cea de Paste si vacanta de vara ar fi minunat!
Da..eu cred că da si ceilalți la fel, mie una îmi convine foarte mult schimbarea asta.e iarnă o să fie frumos..merită să fie așa partea proastă e că școala va începe mai devreme cred că pe 11 septembrie *dar nu sunt sigură* în orice caz e o idee foarte bună xD
stangaionut întreabă:
Petrescu_Florian_1997 întreabă:
elena_olteanu întreabă: