Intotdeauna devianta si cu autocenzura in sensul nasol, fiind controlata de fostii comunisti/securisti. De exemplu, cazul Becali - mult prea mediatizat, intotdeauna abordarea incorecta, nu am vazut un singur articol care sa sublinieze faptul ca NOI sintem de vina ca el exista - noi am fost de acord ca el sa ne reprezinte in parlamentul european, noi i-am facut audienta la tv, noi am acceptat ca el sa intre in parlament. Oare cum ar fi fost daca, la o luna dupa intrarea lui in PE, s-ar fi inaintat oficialilor UE o petitie cu 2 milioane de semnaturi care mentiona clar cum a ajuns Becali acolo si faptul ca el NU ne reprezinta? La fel si cu protestele impotriva gazelor de sist - daca ies citeva sute sau chiar mii de oameni in strada intr-un oras mic, stirea e complet ignorata, in timp ce recentele asa zise proteste din piata universitatii, unde nu a prostestat nici macar 0, 5% din populatia Bucurestiului, au fost tinute ca stire de frunte timp de luni intregi.
Eu zic 50/50 deoarece unele stiri sunt foarte deviante,se bazeaza doar pe barfe si se creeaza scandal si mai usnt unele sunt mai normale, adica despre oameni saraci, etc, etc, bafta
Complet devianta. Rar mai gasesc o stire cat de cat normala. Peste tot doar can can-uri.
Sbordonată intereselor patronilor.
În niciun caz obiectivă.
Mai ales presa tabloidă, care este în stare de a pune pe tapet toate mize riile lumii pentru a-şi realiza planul de vînzări şi ca ziariştii să-şi scoată sala riile.
Şi în cea audio - vizuală e la fel.
Ca din totdeauna şi ca pretutindeni, de fapt.
anonim_4396 întreabă:
gabriela întreabă: