| khrysu a întrebat:

Ce parere aveti despre prezicerile lui Nostradamus? unele din prezicerile lui s au adeverit(de exemplu aparitia lui Hitler, cel de al doile razboi mondial, atacul din SUA 2001 World Trade Center ) sunt interesante prezicerile lui, da-ti un search cei care nu stiu, si sa vedeti inca ce va urma.

Răspuns Câştigător
gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Te inteleg ca esti curios sa afli adevarul despre Nostradamus...Intr-adevar,scrierile sale sau adeverit a fi reale in timp...sau asa le-am "up datat" noi...intotdeauna vom fi captivati de tot ce este peste puterea noastra de percepere...de frica zilei de maine...curiozitatea este omeneasca... dar nu trebuie sa devina o obsesie.
Multi eruditi au talmacit ceea ce a scris Nostradamus...am sa-ti dau un link cu ultimele descoperiri legate de ceea ce a scris Nostradamus...
http://lifestyle.ele.ro/......a5307.html

10 răspunsuri:
HepHap
| HepHap a răspuns:

Nostradamus is so yesterday! Ce zici de profetiile Elenei Ceausescu?

http://www.tpu.ro/......rcetatori/

Cutremurator, nu?

| Parintele a răspuns:

Ai facut tu studii si cercetari si ai constatat asta? Te sfatuiesc sa fii mai sceptica in ce priveste astfel de supozitii. Nu cred o boaba din ce se spune despre Nostradamus.

| alexdop21 a răspuns:

Eu spun ca lucrurile alea sunt niste chestii previzibile, cum ar fi elicopterul, submarinul, atacul wtc-ului si tot asa! Nu prea cred in prezicerile astea

| Psihoyounger a răspuns:

Idem uzzi92

Psihoyounger

| uzzi92 a răspuns:

Dupa cum raspunde bunicamea la intrebarile de genu asta : "om trai s-om vedea"winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nostradamus s-a inspirat din istorie cand a scris profetiile.
Eu cred ca sunt niste aberatii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu, zau, pe undeva mi se pare firesc sa va ganditi la asta, dar pe de alta parte nu inteleg. De ce sa te gandesti la apocalipsa si la preziceri cand poate sa-ti cada un ghiveci in cap chiar azi(sigur, nu doresc numanui). Nu ar fi mai bine sa citesti o lectura placuta, folositoare, sa te plimbi, sa te joci cu cainele, sa faci dragoste cu iubitul, sa asculti muzica faina, sa bei un vinisor de calitate?

| khrysu explică:

NoGod n am facut eu studii si cercetari, doar am reprodus cateva din ideile lui happy

| khrysu explică:

Furni, intr-adevar, dar doar m a interesat chestia asta si eram curioasa ce parere au ceilalti despre acest lucru.nu sunt nici absurda sa zic da domne asa se va intampla. doar mi s a parut un lucru interesant.

| PotatoMaster a răspuns:

Crede-ma,nu trebuie sa crezi tot, asa si baba Vanga a prezis Chernobyl