Mi s-a repetat mult si bine " Mergi la real, blah blah..." dar nu ma simt in stare sa suport matematica / biolgia \ chimia \ fizica 4 ani ca materii de baza. Stiu ca de la acest profil poti sa dai la drept, jurnalism, psihilogie, stiinte politice. Mai este ceva? De ce zici ca e un prfil fara viitor in Ro?
Despre acest liceu nu stiu nimic... Eu sunt in clasa aXa la stiinte sociale intr-un liceu din Bucuresti. E un profil complex, nu se face nimic "la greu". E mai lejer. Fizica, chimie si biologie faci doar 2 ani. Materia de baza e istoria. Insa la facultate poti merge oriunde, indiferent de profilul pe care l-ai avut la liceu. Doar ca o sa iti fie mai greu, o vei lua de la 0. Daca urmezi acest profil si vrei sa mergi pe acelasi si la facultate, poti da la psihologie, istorie-geografie, jurnalism, turism. Dany93, tu n-ai dreptate deloc.
Foarte urat profil este un profil fara viitor in romania as putea zice in schimb despre liceu este buna alegerea dar nu stiinte sociale
Pooi stiinte-sociale este supper! nu ai ce commenta de ex. daca te duci la mate-info nu mai ai prea multa legatura cu romana si in viitor trebuie sa faci ceva bazat numai pe fizic/chim/mate la filologie in ultimii 2 ani de cele mai multe ori nu mai faci mate si poti sa faci doar drept, jurnalism etc. cele care sont bazate pe romana, dar la stiinte-sociale poti sa fcai tot, mai putin medicina, dar daca vrei neaparat o poti face... doar ca o sa iti vina mai greu
Hey, si eu ma gandesc la acest profil, dar rog pe oricine (nu sa dea cu parerea ci sa imi zica exact) cate ore de mate, fizica, chimie, rom, isto, geo,( cum e oraru fara cele ca sport, muzica.)sunt pe saptamana si la ce se da teze. La filo, mate, fizica si chimie nu se mai fac din cls X, asa e si aici sau nup?
Profilul stiinte-sociale e super! Sau cel putin asa am auzit. Si eu sunt in clasa a 8-a si as alege cam acelasi lucru ca si tine. Este destul de "lejer" si nu se face mate foarte mult (materie la care m-a descurc, dar nu o sa pot rezista 4 ani la un profil de real). Dany93 chiar nu ai dreptate! Deci. mie mi se pare o alegere excelenta stiinte-sociale!