| pms a întrebat:

Ce parere aveti despre profilul stiinte sociale? Dar despre Liceul George Baritiu, cu acest profil. M-ar interesa in mod deosebit si as vrea sa aflu parerea elevilor despre acest liceu. Daca stiti cumva si media de admitere de anul trecut m-ati ajta foarte mult!

15 răspunsuri:
| pms explică:

Mi s-a repetat mult si bine " Mergi la real, blah blah..." dar nu ma simt in stare sa suport matematica / biolgia \ chimia \ fizica 4 ani ca materii de baza. Stiu ca de la acest profil poti sa dai la drept, jurnalism, psihilogie, stiinte politice. Mai este ceva? De ce zici ca e un prfil fara viitor in Ro?

| Lora_6439 a răspuns:

Despre acest liceu nu stiu nimic... Eu sunt in clasa aXa la stiinte sociale intr-un liceu din Bucuresti. E un profil complex, nu se face nimic "la greu". E mai lejer. Fizica, chimie si biologie faci doar 2 ani. Materia de baza e istoria. Insa la facultate poti merge oriunde, indiferent de profilul pe care l-ai avut la liceu. Doar ca o sa iti fie mai greu, o vei lua de la 0. Daca urmezi acest profil si vrei sa mergi pe acelasi si la facultate, poti da la psihologie, istorie-geografie, jurnalism, turism. Dany93, tu n-ai dreptate deloc.

| dani9354 a răspuns:

Foarte urat profil este un profil fara viitor in romania as putea zice in schimb despre liceu este buna alegerea dar nu stiinte sociale

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici eu nu stiu informatii prea multe de profil dar daca iti place istoria mult e frumos profilul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca acest profil este cel mai bun dintre toate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si la plolitie poti sa dai de la acest profil. ca si eu vreau sa-l urmez

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bla bla bla

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca termin profilul de stiinte sociale la liceu pot da la facultatea de stiinte economice?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Copil fara viitor esti tu danirolling on the floor)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pooi stiinte-sociale este supper! nu ai ce commenta de ex. daca te duci la mate-info nu mai ai prea multa legatura cu romana si in viitor trebuie sa faci ceva bazat numai pe fizic/chim/mate la filologie in ultimii 2 ani de cele mai multe ori nu mai faci mate si poti sa faci doar drept, jurnalism etc. cele care sont bazate pe romana, dar la stiinte-sociale poti sa fcai tot, mai putin medicina, dar daca vrei neaparat o poti face... doar ca o sa iti vina mai greuwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De la acest profil poti sa dai la orce facultate. Profilul este super nu e nimica greu. Succes alora care il urmeaza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt la stiinte sokiale si st kurioasa cum eeeeee ca st boboka si sper sa nu fii fac vreo greseala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hey, si eu ma gandesc la acest profil, dar rog pe oricine (nu sa dea cu parerea ci sa imi zica exact) cate ore de mate, fizica, chimie, rom, isto, geo,( cum e oraru fara cele ca sport, muzica.)sunt pe saptamana si la ce se da teze. La filo, mate, fizica si chimie nu se mai fac din cls X, asa e si aici sau nup?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt la stiinte sociale si nu fac decat o ora de mate pe saptamana.
In rest 2-3 ore pe saptamana am romana, lb. straine, istorie, geografie, logica, si cam atat. Deci este cel mai tare profil. Succes!

| bubu_2633 a răspuns:

Profilul stiinte-sociale e super! Sau cel putin asa am auzit. Si eu sunt in clasa a 8-a si as alege cam acelasi lucru ca si tine. Este destul de "lejer" si nu se face mate foarte mult (materie la care m-a descurc, dar nu o sa pot rezista 4 ani la un profil de real). Dany93 chiar nu ai dreptate! Deci. mie mi se pare o alegere excelenta stiinte-sociale!love struck