Pai, este timp suficient pentru recapitularile de BAC si capacitate, odata ce se ia in considerare numai materia semestrului 1.
In ce priveste scoala care incepe in septembrie, este iarasi bine, fiindca incepe in mod normal, asa cum este de obicei programata.
BAC ul si evaluarea nationala se dau in iunie
Cine a zis ca se da exammenul de bac in toamna?
Cred ca nu ai înțeles bine, bacalaureatul și capacitatea se dau în luna iunie, ceea ce e o decizie extrem de proasta.
Era o prostie mare sa se redeschida scolile. Hai la scoala mai e cum mai e dar la facultate unde sunt 200 intr-o sala de curs e dezastru.
Cu asta sunt și eu de acord și sunt clasa a 12a, urmează sa susțin bacalaureatul.
Este o idee inteleapta tinand cont ca deja suntem aproape in mai, iar inghetarea anului era prea grav., din toate punctele de vedere.
E nasol pentru ce de a 12-a., care poate nu se pot pregati la fel de bine, dar pentru clasele mai mici nu e nici o problema.
La facultate acolo e mai complicat, dar din cate vad se continua online. Acolo exista posibilitatea asta.
Din punctul meu ideea cu reluarea cursurilor în luna septembrie este o decizie pertinenta.
Dar în ceea ce privește examenele naționale, Bacalaureatul și respectiv capacitate, nu sunt de acord deoarece mulți s-au speculat multe date la care se puteau susține aceste examene. Elevii auzin ca vor susține examenele cel mai probabil în luna iulie au lăsat mai moale cu învățatul crezând ca au timp și acum ce sa vezi toate planurile le-au fost date peste cap auzind ca examenele se vor da normal.Din punctul meu de vedere este un risc extrem de ridicat de răspândirea a virusului, iar condițiile nu vor fi prielnice pentru elevi.
Alinaaa17 întreabă:
StefAnd007 întreabă:
Mariuca179 întreabă: