Iti spun ceva, asa ceva e posibil, nu doar in Romania, eu cred ca suntem ok ca tara, dar ne-am cam uitat identitatea.
Nu e adevarata, clar. La cit m-au batut ai mei - si imi aduc aminte O SINGURA DATA in care chiar nu aveau motiv sa o faca, ar fi trebuit sa ramin pe la 1.6 metri inaltime...
Pai, asta zic unde dai creste, n-ai crescut deloc? Eu sufar de nanism, dar la cata bataie am mancat am ajuns pe la 1.74, ceea ce este mult pentru un nanit.
La 1.74 numa' pitic nu mai esti. Sau ai cumva probleme de dezvoltare la miini, gen?
Nici nu ma mir de ce italienii le violeaza cu scoci dupa un pod si pe urma le omoara, aia sunt mai prosti decat noi.
Da, am o problema, dar mergand pe ideea ca unde dai creste, uite la cat am ajuns. Puteam sa am mai putin de un metru, dar am ajuns la 1.74. Consider ca bataia are punctele ei forte. Daca s-ar inventa bataia peste penis ar fi si mai bine, dar aia e.
Si culmea este ca am intalnit aceasta vorba exact la cei care nu au treaba cu Dumnezeu, care nu sunt crestini practicanti . Nu ai observat asta?
E o scuza numa' buna pentru a abuza copiii. Sau aia cu "unde da tata, creste xulescu" si altele de genul.
Exact, o scuza buna pentru a abuza copiii, ceva tipic persoanelor violente.
Am inteles ce vrei sa spui. Existau si asemenea cazuri.
anonim_4396 întreabă:
OmuCuProgramarea întreabă:
CordovanRaul întreabă: