| Pricope_Marius_1997 a întrebat:

Ce parere aveti despre violenta domestica in familie, adica sa bati femeia si copiii saptamanal cu amenintari si alte rahaturi?

44 răspunsuri:
| Dalmore a răspuns:

Trebuie să fii bolnav mintal ca să ai o părere bună despre subiectul ăsta.

| StrongHeart a răspuns (pentru Stropdeploaie):

Iti spun ceva, asa ceva e posibil, nu doar in Romania, eu cred ca suntem ok ca tara, dar ne-am cam uitat identitatea.

| Apokales a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Mai e si faza ca unde dai crestewinking.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Apokales):

Nu e adevarata, clar. La cit m-au batut ai mei - si imi aduc aminte O SINGURA DATA in care chiar nu aveau motiv sa o faca, ar fi trebuit sa ramin pe la 1.6 metri inaltime...

| Pricope_Marius_1997 explică (pentru Dalmore):

Pai, eu asta am vrut sa vad pareriile voastre.

Pai, asta zic unde dai creste, n-ai crescut deloc? Eu sufar de nanism, dar la cata bataie am mancat am ajuns pe la 1.74, ceea ce este mult pentru un nanit.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Apokales):

La 1.74 numa' pitic nu mai esti. Sau ai cumva probleme de dezvoltare la miini, gen?

| Pricope_Marius_1997 explică (pentru Stropdeploaie):

Nici nu ma mir de ce italienii le violeaza cu scoci dupa un pod si pe urma le omoara, aia sunt mai prosti decat noi.

| Pricope_Marius_1997 explică (pentru Stropdeploaie):

Nu se va schimba nimic.

Da, am o problema, dar mergand pe ideea ca unde dai creste, uite la cat am ajuns. Puteam sa am mai putin de un metru, dar am ajuns la 1.74. Consider ca bataia are punctele ei forte. Daca s-ar inventa bataia peste penis ar fi si mai bine, dar aia e.

| Celcestietot a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Si culmea este ca am intalnit aceasta vorba exact la cei care nu au treaba cu Dumnezeu, care nu sunt crestini practicanti laughing. Nu ai observat asta?

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Celcestietot):

E o scuza numa' buna pentru a abuza copiii. Sau aia cu "unde da tata, creste xulescu" si altele de genul.

| Celcestietot a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Exact, o scuza buna pentru a abuza copiii, ceva tipic persoanelor violente.

| Celcestietot a răspuns (pentru Pricope_Marius_1997):

Am inteles ce vrei sa spuiwinking. Existau si asemenea cazuri.

Întrebări similare