Mate-info intensiv
O sa faci si romana si matematica apoi poti sa te decizi mai departe unde vrei sa ajungi.
Parerea mea -> mergi pe matematica
Ai de ales intre cel mai usor, mai slab profil si cel mai greu, cel mai bun.la ss o sa faci multa istorie,la mate info faci f multa info,mate mai putin.
vrei sa dia la drept,politica, limbi straine, prostii d-astea faci stiinte sociale, treci ca lebada prin apa, 4 ani de liceu.
vrei sa dai la Ase,medicina,aviatie,programare, cibernetica, automatica, contabilitate, inveti pe branci 4 ani de liceu, dar, merita.fa ceea ce ti se potriveste, tie si Iq-ului tau.
Asa da. Legat de informatica, adevarul e ca nu e pentru oricine, trebuie lucrat din greu la ea. Si da, stiu si eu cum e la mate-info, abia acu' am trecut de a 9-a si stiu ca ma astepta in continuare vremuri grele, dar cu perseverenta sper sa ajung la un nivel bun. Eu recomand mate-info celor care nu sunt lenesi cum am fost eu in acest an scolar.
Eu am terminat profilul Stiinte Sociale anul acesta. Din punctul meu de vedere e un profil destul de usor. Iti ofera multe oportunitati dupa terminarea liceului. DAR, daca stii matematica si o poti invata iti recomand mate- info pentru ca ai posibilitatea de a lucra in domeniul IT care e un domeniu vast ce iti ofera foarte multe beneficii, plus un salariu mare.
Depinde care iti place mai mult.
Te duci la stiinte sociale, te faci parlamentar, muncesti putin si furi mult.
Te duci la Mate-Info.
Te faci programator si castigi cel putin 1000 de euro pe luna+laptop+telefon + bani de cheltuiala
Eu zic stiinte sociale dar ce trebuie sa te intereseze este ce iti place mai mult sau pe ce materii te descurci mai bine in a lua note mari.succes
Birsan_Alex_1996 întreabă: