anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce pica in toamna la romana?
Eu mi-am invatat nu ma romanele nuvele si basmul si a pica poezie sad dar sa mai invat si poeziile oare ne mai dau in toamna poezii?

Răspuns Câştigător
| iarbaverde a răspuns:

Eu zic sa repeti tot si sa inveti si poeziile. Succes!

5 răspunsuri:
| tuGatita a răspuns:

Nu se stie ce se va da. invata o poezie de la simbolism Lacustra/ Plumb/ Eu nu strivesc corola... si una de la modernism. Eu am stiu doar Lacustra si Flori de mucigai. Si cu ultima i-am dat gata, mai ales ca asta nu prea se preda in scoli. mai repeta si romanele si nuvelele. ca basmul il stii oricum. Si fa cateva variante de partea I sa iei 20-25 de puncte.

| sooner a răspuns (pentru tuGatita):

Pai crezi ca se va da din nou poezie din moment ce s-a dat acuma in iulie poezie sa se de-a in toamba iarasi poezie?

| tuGatita a răspuns (pentru sooner):

Deci in modelul dat de ei era roman parca, nu? si din moment ce in sesiunea speciala a cazut tot proza, toti au invatat romanele si nuvelele..si a picat poezie. poate nu da, dar nu ai de unde sa stii. ti-am zis, macar una din modernism si una din simbolism sa stii bine, daca mai mult nu poti.

| Northern a răspuns:

Nu stiu ce o sa-ti cada la examen dar iti pot spune ca e bine sa repeti toate notiuniile invatate, inclusiv operele lirice si comentariile lor.Iti dau un sfat nu le invata pe de rost, e bine sa-ti concepi singur un comentariu pentru ca asa nu-l vei uita. Succes!

| ladydaianne a răspuns:

Doamne ferește! Cum să înveți așa ceva? Lasă băiatu', că BAC-ul/examenul se dă în fiecare an. O să-l iei tu odată ș-odată.